Publicitat
Política · 12 de Gener de 2015. 17:22h.

L’impasse del procés

L’ANC pressiona CiU i ERC per aconseguir “un acord per celebrar eleccions plebiscitàries abans de les municipals”

L’impasse del procés

Una imatge d'arxiu de Mas i Junqueras al Parlament

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha engegat una campanya amb l’objectiu “d’aconseguir un acord que permeti la celebració d’unes eleccions de caràcter plebiscitari abans de les eleccions municipals”.

Des de l’ANC consideren que estem en “una setmana clau” i han anunciat que durà a terme “diverses accions i mobilitzacions que s’aniran desenvolupant en funció del ritme i avenços en les negociacions”.

La primera acció serà una piulada massiva convocada per les 20:30 hores d’aquest dilluns, així com una cassolada una hora més tard que es repetiria fins dijous si no hi ha acord, segons ha explicat l’Assemblea.

L’entitat que presideix Carme Forcadell ha recordat que el dijous 15 de gener “és la data marcada per l’ANC perquè arribi l’acord que faciliti la celebració de les eleccions”.
 
“Si no fos així, l’Assemblea preveu convocar per dijous mateix concentracions arreu del territori; i prepara una mobilització de major intensitat el diumenge si l’acord continués sense arribar”, han apuntat.
 
El Secretariat Nacional de l’ANC també ha decidit en el plenari celebrat aquest dissabte iniciar un procés de consulta, dirigit especialment als seus associats, simpatitzants i col·laboradors, per tal de decidir quin ha de ser el posicionament de l'ANC, tant si s'arriba a un acord com si no.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 BEJOTA, BCN, 13/01/2015 - 13:20

Cataluña, ante el desafío secesionista.

La gran empresa ultima una ofensiva contra el desafío separatista de Artur Mas.
La iniciativa se está perfilando desde hace semanas en el seno de las principales patronales y organizaciones empresariales del país, incluyendo también las catalanas.

#8 un musclu, bcn, 12/01/2015 - 19:04

Tot aixo tindria molta gracia si no fos perque el senyor Mas es el president de TOTS els catalans. Tot aquest proces s´hauria d´haver pilotat des de CDC mai des de el President de tots. Com a minim hauriem de poder dir que molt elegant i neutral no queda. Pot ser es que les formes tampoc importen ja

#7 La funsiooooon....., Bombay, 12/01/2015 - 18:58

Forky-circus y sus payasos vuelven a la carga.

#6 Luis Rey , Bilbao , 12/01/2015 - 18:00

¿Una cacerolada? "Si los políticos no agarran su responsabilidad el pueblo les pasará por encima" ¿y una cacerolada? Si la ANC pierde su talento para las performances el mundo va a dejar de mirar. Propongo una A (de acuerdo) hipergigante con foto desde la estación espacial. Perdón, megafoto.

#5 Pateti.cat, bcn, 12/01/2015 - 17:59

Todo el mundo sabe ya que ERC, CiU, ANC y la AMI son lo mismo. Ahora, pobrecitos, hacen esto como si se pelearan para finalmente llegar a un acuerdo de última hora que salve a Cataluña de todos los males. Teatro del malo.