Publicitat
Política · 23 d'Abril de 2019. 15:12h.

L'imperi de la rosa groga

El groc desplaça al vermell en el Sant Jordi de la Generalitat

L'imperi de la rosa groga

El Govern de la Generalitat ha substituït les tradicionals roses vermelles per roses grogues en tots els seus actes institucionals, tal i com es pot veure a les diferents fotografies que la institució ha penjat en el seu compte de twitter. D'aquesta manera, el Govern ha volgut retre homenatge als polítics presos i fugats.

El president Quim Torra s'ha envoltat de roses d'aquest color durant el seu discurs de Sant Jordi. El Palau de la Generalitat, igualment, s'ha omplert de groc, així com la missa que s'ha celebrat a la qual han assistit tant Torra com diversos consellers del Govern.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Sergi , Barcelona, 23/04/2019 - 16:58

Jo avui ja he comprat les roses, vermelles, evidentment, alla on he vist que venien roses grogues no hi he anat, he anat buscar un lloc que nomes venien roses vermelles de Sant Jordi.

#3 Ramon de les olives, Barcelona, 23/04/2019 - 16:51

Aquests independistes estan tan abduïts que no recorden que el color groc porta malastrugança al teatre!

#2 Protágoras, bcn.España, 23/04/2019 - 16:37

Los nacionalistas hacen lo que les da la gana con las instituciones porque tienen mayoría y los respaldan 2 millones de votos. El día que la tenga Vox y lo respalden 8 o 10 millones de votos no tendrán argumentos para decirles que el tener la mayoría no da derecho a todo. Quien siembra vientos recogerá tempestades.

#1 José Méndez, Lérida, 23/04/2019 - 15:56

¡¡¡El domingo se va a acabar de una vez por todas toda esta BASURA!!!