Publicitat
Política · 14 de Febrer de 2011. 18:12h.

L'imputat de l'Oficina Antifrau diu que "mai he estat imputat"

El director de l'àrea d'anàlisi, que continua al càrrec, reclama 120.000 euros a Catalunya Ràdio i e-notícies

L'imputat de l'Oficina Antifrau diu que "mai he estat imputat"

Informació publicada per l''Avui' el passat 25 de gener

El periodista i director de l'àrea d'anàlisi de l'Oficina Anti-frau, Carlez Quílez, que va declarar com a imputat pels delictes de suborn i revelació de secrets el passat dia 4 de febrer assegurava en una demanda presentada unes setmanes abans que "mai he estat imputat". Quílez ha demandat Catalunya Ràdio, que va avançar la notícia el passat 21 d'octubre, i e-notícies, que la va recollir.

L'alt càrrec, que va presentar l'esmentada demanda el passat dia 11 de gener, afirma que "són absolutament falses, doncs el meu representat mai ha estat imputat, i menys en la causa a què fa referència la notícia" i la defineix com "vexatòria i humiliant". El jutge titular d'instrucció número 1 de Barcelona, tanmateix, va acabar imputant-lo el passat dia 24 de gener com van recollir la majoria de mitjans .

En aquest sentit, assegura que "l'element predominant que mou la notícia és difamar i desprestigiar el demandant, i més tenint en compte el seu càrrec com a director de l'àrea d'anàlisi de l'Oficina Anti-frau, i de retruc a la pròpia institució".

El demandant, que continua al seu càrrec, reclama una indemnització de 120.000 euros per "danys i perjudicis" i explica que la notícia li va provocar "trastorns fins i tot psíquics que el van obligar a haver de ser tractat".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Aleix R., Badalona, 15/02/2011 - 14:21

Aquest senyor hauria de dimitir, ja que, imputat o no -i de moment ho continua estant-, les seves explicacions al jutje i que va publicar la premsa no son gens presentables (diu que va pagar 9,000 euros en efectiu en un bar per una moto a un amic confident...sense factura? en negre?) Ha de dimitir

#7 QuimX, Barcelona, 15/02/2011 - 11:20

Sergi, una mica de respecte, el Director de l'Oficina Antifrau està mort, no confonguis les coses, aquesta persona només és director d'una secció de l'Oficina Antifrau. No s'hi val tot per fer propaganda de SI, haurieu de tenir un mínim de decència i de sentit ètic.

#6 Sergi Guitard, Barcelona, 14/02/2011 - 22:13

Que podem esperar d'un país on el director antifrau està inmputat per un delicte?? Ni Montilla ni Mas, Catalunya ha de donar un cop de timó urgent i radical. Solidaritat Catalana té solucions. Laporta for president

#5 Sergi Guitard, Barcelona, 14/02/2011 - 22:08

Est?ot absolutament corromput. Si ja hi ha corrupci?l'oficina antifrau, que podem esperar d'aquest pa?? Ni Montilla ni Mas, ja es hora de ma dura, i potser hauriem de donar les regnes a alg?u. Solidaritat Catalana ja!! Laporta for president

#4 Milagros consarnau, L'hospitalet, 14/02/2011 - 22:04

Però com es pot negar allo innegable? Si ha declarat com a imputat, es imputat. Denunciant i armant tot aquest jaleo només fa que tothom sàpiga mes allo q ell vol amagar, no??