Publicitat
Política · 12 de Març de 2019. 20:49h.

L'independentisme banalitza l'Holocaust

Elsa Artadi recorre a Ana Frank per justificar els llaços grocs

L'independentisme banalitza l'Holocaust

La consellera de la presidència i portaveu del Govern Elsa Artadi ha revolucionat les xarxes socials arrel d'una piulada en la qual cita Ana Frank per denunciar la manca de llibertat d'expressió. En plena polèmica per l'ultimàtum de la Junta Electoral de retirar llaços grocs i estelades dels edificis de la Generalitat, molts usuaris de twitter han criticat a Artadi la banalització del nazisme que suposa emprar un text d'Ana Frank per equiparar-ho a la situació actual.

"No se'ns permet tenir la nostra opinió. La gent vol que tinguem la boca tancada, però això no t'impedeix tenir la teva pròpia opinió. Tot el món ha de poder dir el que pensa". Una frase d'Ana Frank molt escaient per al dia d'avui que fa 69 anys de la seva mort a Bergen-Belsen" ha escrit Artadi al seu compte de twitter.

El portaveu popular al Parlament, Alejandro Fernández, ha criticat durament la comparació d'Artadi amb les víctimes de l'Holocaust. "Després de comprar el seu enèsim abric de 1000 euros i les seves noves vambes de 300, entra en la seva casa d'un milió d'euros i es compara amb les víctimes de l'Holocaust. I a sobre es creu que ens farà pena..." ha escrit.

piuladaalejandro.jpg

L'alcaldable per Barcelona, Manuel Valls, ha denunciat el missatge de la consellera i ho ha titllat de "vergonya" i "falta de cultura històrica". "Vergonya i falta de cultura històrica... Espanya és una democràcia. Com es pot comparar amb l'holocaust? Prou de tantes tonteries!" ha escrit.

piuladavalls.jpg

Assaf Moran, un destacat membre de l'ambaixada d'Israel a Espanya ha lamentat la piulada d'Artadi i ha assegurat que "res, però res no pot comparar-se amb l'Holocaust per promoure una causa política. Aquesta comparació és una vergonya!" ha criticat.

piuladamoran.jpg

La piulada d'Artadi ha estat molt criticada per usuaris de twitter, que han considerat la comparació inapropiada i de mal gust. 

twister.jpg

piuladanovoa.jpg

yabo.jpg

piulades.jpg

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#36 Neferu, Barcelona, 13/03/2019 - 19:27

El independentismo al carecer de vergüenza y de valores éticos,no sólo banaliza el holocausto, también banalizan la huida de los refugiados de guerra españoles, y se comparan con el Dalai Lama, con Mahatma Gandhi y con un largo etc. Lo dicho: gente carentes de valores éticos.

#35 Eduardo González Palomar, Manlleu, 13/03/2019 - 16:36

Pues paradójicamente cuando viajo por Cataluña encuentro que muchos catalanes opinan esto de los totalitarios independentistas (114 fotos):
https://www.flickr.com/photos/100929805@N07/albums/72157695810346740

#34 Graupera, Vielha, 13/03/2019 - 15:49

Però no ens havia dit el Santi Vidal que Israel anava a finançar la independència? Doncs ho has fotut tot, Elsa!

#33 l'avi Florenci, Barcelona, 13/03/2019 - 15:47

Ben fet Elsa. Així es guanya la simpatia pel procés a nivell internacional. El govern dels millors!

#31 Didac, Barcelona, 13/03/2019 - 11:18

La pija s'ha destapat una mica més, pero continúa tenint el balcó de casa seva net de porqueria groga, de canviar d'idioma quan arriba al seu barri, i creient-se que és algú en aquest pais. La barrabasada que ha expresat es de tal calibre que seria necessari que el colectiu jueu intervingui d'alguna manera per dir-li quatre coses a la bandarra