Publicitat
Política · 1 d'Octubre de 2018. 21:22h.

L’independentisme desborda Torra

Crits de “dimissió” al Parc de la Ciutadella

Part dels manifestants que s’han concentrat aquest dilluns al Parc de la Ciutadella han xiulat el president de la Generalitat, Quim Torra, i han cridat “desobeïu”, “fora” i “el poble mana, el govern obeeix”. Els concentrats també han reclamat la “dimissió” del conseller d’Interior, Miquel Buch, per les càrregues dels Mossos d’Esquadra el passat dissabte.

La marxa per commemorar el primer aniversari de l’1 d’octubre ha finalitzat davant la seu del Parlament, on els organitzadors han llegit alguns dels missatges que els manifestants portaven en algunes de les urnes que es van fer servir al referèndum. El president de la Generalitat, Quim Torra; i el de la cambra catalana, Roger Torrent, han rebut els manifestants i han recollir els missatges.

“Els discursos republicans no ens serveixen si són buits de contingut”, “volem una República lliure de feixisme”, “els Mossos van enfrontar-se al poble enlloc de fer fora els que venien de fora”, “hem de trencar amb el règim del 78”, són alguns dels missatges que ha llegit una representació de votants i organitzadors de l’1-O a l’acte del Parc de la Ciutadella.

98316-buch.jpg

Quim Torra i Roger Torrent, a l'acte del Parc de la Ciutadella
Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Marcel-li, Barcelona, 02/10/2018 - 09:50

El Torrat està seguint el llegat d'aquell maléfic Companys. Amb escenàris similars aquell personatge va incitar a la violencia als criminals de la FAI que van matar milers de catalans inocents pero després es van girar i gent d'Erc va tenir de fugir d'aquelles besties que ells van alentar i fins i tot volien cremar el monestir Montserrat!

#11 Montserrat, Barcelona, 02/10/2018 - 09:33

Quin espectacle més vergonyós! tota aquesta canalla de vocació gamberra i de filiació de funcionaris fanàtics i el Torrat i el ruc de l'altre barbut fent el paperet de la trista figura, ni inspiren respecte ni autoritat ni res de res. Catalunya ha estat castigada amb aquesta plaga d'ignorants que estan al front de les institucions i les enfonsara

#10 optimista en todo, Barcelona , 02/10/2018 - 09:31

Y el año que viene para el 1-Oct. doble celebración. Celebraremos las cargas de la policía nacional y guardia civil del 2017 y también las de los Mossos de este año. I no es maco aixó ???

#6 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 01/10/2018 - 22:38

"Es que hay gente ahí que no ha ganado en su vida 5.000 euros, o 2.500, y que por primera vez en su vida come bien, y taxis, y aves, y claro dejar eso cuando no has vivido nada más es muy difícil, sobre todo cuando vas por los sitios y la gente te echa flores."

Bernat Dedeu a El Confidencial.com (29-9-2018)

#5 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 01/10/2018 - 22:24

La fase canibal