Publicitat
Política · 19 d'Abril de 2018. 16:51h.

L'independentisme es queda a plaça Catalunya

Tres carpes substitueixen l'acampada dels sense sostre

L'independentisme es queda a plaça Catalunya

Carpes a plaça Catalunya

Els independentistes acampats fins ara a plaça Catalunya han retirat les tendes de campanya, però continuaran instal·lats a la zona amb tres carpes per informar del procés independentista i mostrar productes sobiranistes.

La Guàrdia Urbana va desallotjar els acampats dels moviment “sense sostre” i de l’acampada sobiranista aquest dimecres, però va oferir als dos col·lectius la possibilitat de col·locar punts d’informació a plaça Catalunya. Està previst que l’exmembre de Terra Lliure, Frederic Bentanachs, signi lliure per Sant Jordi.

Marta, una portaveu de l'acampada, ha manifestat que “volem internacionalitzar el conflicte català informant els estrangers que visiten plaça Catalunya i també a les persones de la resta d'Espanya. Ens volem fer visibles”.

De la seva banda, la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, els visitarà aquest divendres a la tarda “amb la voluntat d’agrair les aportacions que han fet a la Caixa de Solidaritat”, segons han informat fonts de l’entitat.

El president del grup municipal del PPC, Alberto Fernández, ha piulat aquest dijous que “aquí el desallotjament selectiu d'Ada Colau, amb el pretext d'ordenar la plaça Catalunya per Sant Jordi, expulsa les persones sense sostre i sense recursos, però deixa paradetes i botigues independentistes; Colau continua sent la cooperadora necessària de la secessió”.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#15 SID, BCN, 20/04/2018 - 06:20

Partits q es diuen d'esquerres recolçan a la dieta reaccionaria.

#14 M, Sabadell, 19/04/2018 - 21:00

Los últimos de Filipinas resistirán en la plaza hasta el abandono final, que esto ya se está acabando.

#13 Tabarnés puro, Barcino, 19/04/2018 - 20:43

Me parece muy bien que informen a "les persones de la resta d'Espanya". La portavoz independentista lo ha dicho perfecto.

#12 DaniD, Barcelona (Tabàrnia, Espanya, U.E.), 19/04/2018 - 20:24

Esta es la inmunda sensibilidad de la nacionalista Colau. Prohíbe la selección española pero se apunta la primera para acompañar a Puigdemont en su orgía de esteladas.

A ver si se presenta Jordi Cañas (C's) y lo resuelve :
okdiario.com/espana/cataluna/2018/04/03/cs-abrira-puertas-jordi-canas-que-opte-alcaldia-barcelona-u-otro-puesto-2055351

#11 Singlot, Barcelona, 19/04/2018 - 19:15

Els sense sostre que res tenen els fan marxar.

Els separatistes supremacistes que tenen de tot i res el hi falta es queden ocupant un espai públic de tots.

La Colau es supera dia a dia en la seva indigencia mental.