Publicitat
Política · 1 de Maig de 2009. 18:31h.

"L'independentisme fora d'ERC fa el joc a CiU"

Carod diu que "els independentistes catalans només tenen ERC"

"L'independentisme fora d'ERC fa el joc a CiU"

Carod vol aplicar el 2014 el seu projecte sobiranista per a Catalunya

El vicepresident del Govern i dirigent d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha dit que "l'independentisme fora d'ERC o bé és extraparlamentari i marginal o bé fa el joc a CiU", referint-se a Joan Carretero, i ha acusat CiU d'"utilitzar les sortides [d'ERC] en benefici propi".

Segons Carod, "no és bo" haver d'arribar a expedients ni "explicitar la necessitat d'una candidatura diferent" a la del mateix partit, ni que Carretero "no atengui la petició de conversa" presentada pel secretari general d'ERC, Joan Ridao. Però, ha defensat que si un membre destacat no respecta les normes del partit cal aplicar "els mecanismes que tingui per fer les coses amb com a mínim racionalitat".

També ha dit que "més enllà de discursos per a Sant Jordi o l'11 de setembre", només ERC és una organització independentista "realment parlamentària, institucional, seriosa i de govern".

Ha recordat que ERC ja ha viscut crisis semblants comels casos de Joan Hortalà i Àngel Colom, que van crear noves formacions per acabar militant a CDC, "opció legítima però ja no és la dels independentistes catalans", que "només tenen ERC. Sempre que això ha passat", ha afegit, "ERC s'ha acabat reforçant".

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#39 Roger, Independentista fora d'ERC i CiU, 04/05/2009 - 00:16

Pot dir-nos en què fer el joc a CiU és pitjor que fer el joc al PSOE (àlies PSC)? Per què no es pot fer el joc a un partit català i en canvi si que es pot fer a un partit espanyol?

#38 Gerard, Girona, 03/05/2009 - 22:19

En Carod es el causant de que l'independentisme sigui fora d'Esquerra. Semblava previsible que el beneficat fos CDC però aquest inútil va de savi despistat.

#37 josepxicot, barcelona, 03/05/2009 - 21:01

Fora de l´ERC fan el joc als convergents,
dins al tripartit,quins independentistes,té
Catalunya,fan pena.Aneu a pasta fang!!!

#36 Alcampelló, Barcelona, 03/05/2009 - 19:57

Ciudado, la confusión es mala. Que quede claro: no pueden estar los independentistas dudando y vagando en busca de la verdadera opción. Hay que hacer caso a Carod y apoyarle. Están en juego muchas subvenciones y salarios de familiares.

#35 Montse, TERRASSA, 03/05/2009 - 14:00

Doncs l'independentisme dintre d'ERC li fa el joc al PSC com ha demostrat fins ara.