Publicitat
Política · 10 d'Octubre de 2019. 15:07h.

"L'independentisme ha començat a reflexionar"

Cayetana: "per l'immens valor pedagògic de la llei"

La cap de llista del PPC a les eleccions generals del 10 de novembre, Cayetana Álvarez de Toledo, ha afirmat que "l'independentisme ha començat a reflexionar" i creu que és per "l'immens valor pedagògic de la llei". "La llei té un efecte benèfic i civilitzador", ha sentenciat.

Álvarez de Toledo ha apuntat que "el procés unilateral ha fracassat i només condueix a la fugida o a la presó". En aquest sentit, ha advertit al president de la Generalitat, Quim Torra, que "si insisteix en la mateixa via, li passarà el mateix que als seus col·legues" Carles Puigdemont i Oriol Junqueras. "No seran independents a les braves", ha reblat.

Després de reunir-se amb sindicats de diferents cossos policials, la dirigent del PP també s'ha queixat que comandaments dels Mossos d'Esquadra segueixen "una línia d'obediència nacionalista abans que l'obediència a la llei". "Alguns comandaments subordinen les seves obligacions a la seva ideologia", ha insistit.

Finalment, Cayetana Álvarez de Toledo ha dit que "avui els Mossos ens han parlat del que succeeix al cos: de la profunda divisió que es produeix i del deteriorament de la convivència interna". "Igual que es produeix en la societat també es produeix dins els Mossos", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#11 Xavi, barcelona, 11/10/2019 - 19:20

????????????visca catalunya lliure i independent

#10 Chris, Lleida, 11/10/2019 - 16:22

No me creeré que el independentismo sepa reflexionar hasta que no les oiga pedir perdón sincero a toda la ciudadanía.

#9 Argonauta, Argos, 11/10/2019 - 11:03

Sin ley no hay democracia, ni convivencia posible, ni siquiera civilización; la alternativa solo es la ley del más fuerte, la violencia.

#8 turuta, Barcelona, 11/10/2019 - 09:41

Folloneros del Procés: Ja us queda poc.

#7 Canatenc, Canet de Mar, 11/10/2019 - 06:29

L'independentisme no ha de reflexionar, ha de desapareixa
El que ha de reflexionar es el PP, preguntar-se que fa malament i buscar el perquè està esfonsat a la misèria electoral a Catalunya