Política · 20 de Desembre de 2020. 11:39h.

L'independentisme ignora la pandèmia

Puigdemont torna a proposar "desbordar l'Estat" malgrat el Covid

L'independentisme ignora la pandèmia

El full de ruta plantejat per l'expresident Carles Puigdemont a través del Consell per la República preveu més confrontació i unilateralitat per "desbordar l'Estat" a través d'una "mobilització massiva", ignorant la situació de pandèmia que travessa Catalunya.

Puigdemont va fer públic aquest dissabte el full de ruta del Consell per la República, un document titulat 'Preparem-nos', en el qual l'única menció al Covid-19 és per manifestar que "la pandèmia del coronavirus confirma una realitat que s'ha anat consolidant en els darrers anys: Espanya és en molts sentits un estat fallit, especialment en territori català".

El document presentat aquest dissabte sí que proposa, en canvi, "preparar-se per disputar el poder a un Estat espanyol" que ha "renunciat a resoldre democràticament el problema català".

"A l'Estat espanyol la via negociada dels vots i del diàleg, sense confrontació, no hi és. La via indolora, de bon grat, no existeix. L'Estat no la vol" apunten en el document. Per aquest motiu, proposen una "mobilització extensa i continuada de la societat civil organitzada i la ciutadania" que "representarà un pols democràtic a les estructures de poder de l'Estat espanyol". "L'objectiu serà desbordar-lo democràticament, com se'l va desbordar el dia 1 d'octubre" afirmen.

L'expresident i eurodiputat de JxCat ha fet pública la seva proposta després de l'acte fundacional de l'Assemblea de Representants independentistes, que va tenir lloc al Palau de la Generalitat amb connexions telemàtiques des de Brussel·les.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Porca misèria, Barcelona, 20/12/2020 - 17:09

Porca misèria, el món desbordat per la pandèmia i el vivales des de Waterllo, ben repanxingat i ben alimentat, atiant que no decaiga, que hi va la pasta

#8 sanitat i escoles, país de bojos, 20/12/2020 - 14:23

més que ignorar la pandèmia ja ignoren la REALITAT sencera (trista i dura no només en l'aspecte de la pandèmia per moltes famílies) i els problemes REALS. una colla de gent fanatitzada amb via lliure perquè estan megasubvencionats a base d'ofegar i escanyar la classe treballadora.

#7 Catanyol, Palafrugell, 20/12/2020 - 14:08

Aquest s'està fent el mil homes altra vegada
Cada cosa que vomita ha de èsser mès extrema que l'anterior
S'acosten eleccions i ha de movilitzar el vot mes gregari i submís de la parròquia
Ilegalització de partits que estàn contra la Constitució ...ja!! , com Alemanya.
Bons festes a tothom !

#6 Flanagan , En 18 meses nos vamos, 20/12/2020 - 13:34

El único que lo va a desbordar será su compi de celda en Estremera.

#5 Marcial, Santa Coloma, 20/12/2020 - 13:23

En waterloo no hay problema, llevan años conviviendo bajo el mismo techo las mismas personas. Forman una burbuja social de convivencia