Publicitat
Política · 29 de Juliol de 2020. 19:36h.

L'independentisme ja compara Espanya amb la Xina

Torra parla de "programes de reeducació" i Puigneró equipara l'Estat amb Turquia

L'independentisme ja compara Espanya amb la Xina

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha afirmat que l'Estat espanyol segueix el model de la Xina en sotmetre als dirigents independentistes a un "programa de reeducació", en el missatge institucional de condemna a l'anul·lació del tercer grau als dirigents independentistes. Torra, en el missatge, critica que Espanya "segueix el model dels estats totalitaris, com Turquia o la Xina".

"És sobretot un acte de venjança, en la línia dels que ja ens tenen acostumats. Seguint el model dels estats totalitaris, com Turquia o la Xina, l'anomenada justícia espanyola proposa als líders polítics i socials independentistes un 'programa de reeducació' perquè es converteixin en bons i obedients súbdits de la monarquia espanyola" ha manifestat el president. Torra ha definit la decisió de suspendre els permisos als presos del procés com un "atac contra la justícia, la democràcia i la llibertat".

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, també ha equiparat aquest dimecres Espanya amb Turquia en una piulada en la qual denuncia "la vulneració de drets fonamentals a internet".

"Quan dic que Espanya s'assembla cada dia més a Turquia respecte a la vulneració de drets fonamentals a internet ho demostra aquest estudi de MediaPluralismMonitor del CMPF de la European University Institute. I les esquerres espanyoles tan tranqui-les amb el decretazo digital" ha escrit.

7-piulada.jpg

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#40 Ojotuerto, Calafell.tab, 31/07/2020 - 08:43

"The Media Pluralism Monitor 2020 (MPM2020) is a scientific and holistic effort to document the health of media ecosystems, detailing threats to media pluralism and freedom in European Union member states and some candidate countries.". Trileros de País. El concepto del votante de izquierda (gent de barri) que deben tener estos elegidos.

#39 Ojotuerto, Calafell.tab, 31/07/2020 - 08:36

El organismo del mapa de Puigneró. Mide la pluralidad de medios y la transparencia. Eso incluye a TV3, Rac1 y todas las sunvenciones de la generalitat, que estan incluidas en España. También vale para el Deia y euskaltelebista. Jajajaj estos tractorios los engañan como quieren y quieren engañar a los de izquierda. Jajajajajaja

#38 despertaferro, L´H capital de TABARNIA, 30/07/2020 - 13:42

Aquí tenéis el corte de "el de las tetas gordas" da vergüenza ajena escucharlo https://youtu.be/qG60LiYZj90 ..... estos son los que les van a llevar a Itaca a los lazis con esta gente nivel Corea del norte

#37 manu21, Dijon france, 30/07/2020 - 13:27

España se dotó de una Constitución en 1978, ratificada por referéndum legal en un 88,5% de «sí» con una participación del 67% del censo electoral nacional. No olvidemos que en Cataluña la aprobación media fue del 91 %.
Cataluña es a España lo que el Rosellón es a Francia o Cornwall a Inglaterra.

#36 manu21, Dijon france, 30/07/2020 - 12:18

aie Torra usted que habla de la democracia cuando usted te has convertido en presidente de la generalidad que usted hizo como primera cosa
aumentar su salario como un vulgar presidente de una república bannaniere Creo que en China o en Turquía no tendrían el mismo discurso usted haría encendido en sus pantalones Vimos bien su coraje durante el covi