Publicitat
Política · 24 de Novembre de 2020. 19:25h.

L'independentisme ja només demana l'amnistia

Torrent considera que és “l’única solució possible”

L'independentisme ja només demana l'amnistia

El president, Roger Torrent, i l’expresidenta i expresidents Carme Forcadell, Ernest Benach i Joan Rigol, han donat suport a la campanya ‘Amnistia i Llibertat’. Han signat la seva adhesió a la iniciativa, que té per objectiu impulsar una “Llei d’Amnistia i resolució del conflicte polític entre Catalunya i l’Estat”. A l’acte també han assistit l’equip impulsor de la campanya.

En el seu discurs Torrent ha recordat que “el conflicte entre Catalunya i l’Estat és de naturalesa política, i que per tant, només es pot resoldre políticament, a través de les urnes, amb la ciutadania de Catalunya decidint lliurement el seu futur”.

En aquest sentit, ha apostat per l’amnistia com a “l’única solució possible per acabar amb la injustícia que viuen milers de represaliats i per avançar en la resolució democràtica del conflicte polític”.

“Fi de la repressió i referèndum. Són els grans consensos de la societat catalana i cal que siguin una realitat quan abans millor”, ha afegit el president.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 And the Oscar goes......, Barcelona, 25/11/2020 - 14:41

Els que van fer possible que més de cinq mil empreses fotèssin el camp, resulta que han de ser premiats. Pobrets, segurament els emoluments mensuals no els hi han retirat i segueixen cobrant, doncs de ser així, què més volen? tenen molt més que els que esperen els Ertes de Pedro Sanchez i que encara no han cobrat.

#6 Benet S., Barcelona, 25/11/2020 - 09:30

Feia temps que aquest milhomes no feia cap discurset. Recordo aquella escena fantastica al Col.legi d'Advocats que li van marxar els assistents per la seva miserable verborrea. Ara repeteix pero amb una audiencia hipnotitzada i interessada. El pocasolta parla de "milers de represaliats" pero amaga a 80,000 EUR anyals i colocats en xiringuitos

#5 LO TORNAREM AFER, Barcelona, 25/11/2020 - 09:16

SOM MOLT ASTUTS

Tan sol estracte de una juguesqua, per distreure el personal
pero ho han repetit i repetit que
HO TORNARAN A FER

#4 Alejandro, Villadecans, 25/11/2020 - 08:20

Que manía con que el Pobla decida a través de las urnas, cuando sabemos que de las urnas solo aceptarían el resultado que se ajuste a sus deseos, si no que les pregunten a los de Tortosa por el referéndum del monumento en mitad del Ebro, con alcalde de CiU, que ganó el que lo dejarán y están buscando fecha para quitarlo, la voluntad del poble

#3 Chris, Lleida, 24/11/2020 - 20:25

reciclando frases del pasado: "llibertat, amnistía, estatut d'autonomía"