Publicitat
Política · 26 de Setembre de 2020. 15:15h.

L’independentisme no perdona

Pel seu discurs del 3-0

L’independentisme no perdona

El vicepresident del Govern, PEre Aragonès, en un acte d’ERC a Tortosa, ha retret de nou al Rei Felip VI el seu discurs del 3-O, després del referèndum i ha acusat al monarca d’aliar-se amb “la dreta judicial”.

“Aquell 3 d’octubre a la nit, quan nosaltres al matí havíem omplert els carrers contra la violència policial a favor de les urnes i d’una solució democràtica i dialogada, a la nit ens apareix el Borbó Felip VI certificant el ‘a por ellos’”, ha dit Aragonès.

“Ahir el Rei es dedica a jugar, a fer aquesta aliança amb la dreta judicial, aquesta cúpula judicial que no es renova perquè el PP ho bloqueja, condiciona les decisions democràtiques la ciutadania”, ha afegit.

D’altra banda, Òmnium ha interpel·lat el Grup d'Estats Contra la Corrupció (GRECO), dependent de el Consell d'Europa, perquè "iniciï una investigació internacional" sobre la presumpta corrupció de el rei emèrit, Joan Carles I.

El vicepresident d'Òmnium, Marcel Mauri, ha reclamat que "per dignitat democràtica i amb el conjunt de la ciutadania, és el moment de destapar tota la corrupció i els draps bruts dels Borbons”.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#30 cantaperdius, barna, 27/09/2020 - 21:21

i que esperaban que despres de lo que van fer els dongues una piruleta en contes de una BONA CLATELLADA . una cosa es ser separatista y un altra ser bobos.

#29 Flantis, Tarragona, 27/09/2020 - 14:17

Un altre guerra civil a la vista.

#28 Ramón d'Osca, Tractoria interior, 27/09/2020 - 09:29

Lo que no le perdonan estos farsantes al Rey es que paro el golpe de estado, poniendo las pilas a los políticos y desencadenando la grandiosa manifestación del domingo 8 de octubre, que los dejó helados.

#27 Tonio, ant. onio, Llobregat rive gauche, 27/09/2020 - 08:54

Cuál es el verdadero problema? Un discurso que no gusta a la mitad de la población, o que unos delincuentes se hayan cargado la convivencia en Cataluña despreciando a más de la mitad de su población? Las consecuencias son más graves que las del 23 F. Entonces todos íbamos a la una y hubo una gran cohesión social. Con estos sólo puedes elegir b

#26 VRaptor, Alicante, 27/09/2020 - 02:09

Es evidente que lo que buscan con sus comentarios es notoriedad y salir en los medios, les importa muy poco que todo sea producto de una mente disociada de la realidad, porque piensan que esta situación en la que viven es eterna, y se vive muy bien con el cazo puesto, no saben hacer otra cosa. Son los perritos falderos que lamen la mano al amo.