Publicitat
Política · 5 d'Octubre de 2019. 20:01h.

L’independentisme pren força dins dels funcionaris de la Generalitat

La Intersindical crea una sectorial després de guanyar entre el personal tècnic i administratiu

L’independentisme pren força dins dels funcionaris de la Generalitat

La Intersindical-CSC ha constituït la sectorial de Generalitat i Ens Dependents “després de ser primera força a les darreres eleccions sindicals de personal tècnic i administratiu a la Generalitat de Catalunya (pendents encara de la repetició dels comicis als serveis territorials de Girona)”.

El sindicat “aposta, com a sindicat compromès amb la gestió pública dels recursos i dels serveis, per fer una proposta per millorar les condicions laborals dels treballadors afectats per les externalitzacions i per fer una campanya pública perquè cap contractació externa de les que porta a terme la Generalitat pagui salaris per sota del que es considera el salari mínim de referència a Catalunya (a l'entorn de 1.250€)”. “Prèviament, a la Generalitat ningú no hauria de cobrar per sota d'aquesta xifra”, consideren.

La Intersindical-CSC també es compromet a “liderar la lluita sindical contra una possible nova aplicació del 155 ja que considera que, quan l’Estat va reprimir el nostre país a través de la Generalitat la resta de sindicats, amb molta més representació, no van jugar el paper que corresponia i que caldria organitzar-se millor i aprendre dels errors perquè no es tornin a repetir”.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 Tv3% Live, Queralbs sur Pujol, 07/10/2019 - 00:38

La secta colpista i pillaste está a la burocracia pudrida de la GENERALITAT. Una mafia.
Una banda extractiva.

#12 Capit@n España, El koiné solo o con leche?, 06/10/2019 - 22:51

El sindicato de la patronal, que es la Generalitat. Igualito que en los años 20 con el Sindicato Libre. Con un pistolero de secretario general, Carlitos Sastre.

#11 Érika, Terrassa, 06/10/2019 - 22:03

El independentismo está intentando imponer el clásico sindicalismo vertical propio del fascismo, es decir, dominar la patronal y a los obreros para ponerlos todos a las órdenes del movimiento. El asalto a la Cámara de Barcelona y la Intersindical CSC del terrorista Carles Sastre son el claro ejemplo

#10 gurguri, barcelona, 06/10/2019 - 18:14

Aquí se critica mucho a Otegui y a otros miembros de ETA que pagaron sus delitos.Al que puso la bomba en el pecho del empresario BULTÓ , muchos funcionarios se apuntan a su sindicato con gran fervor.Hay que hacer méritos delante de TORRA .

#9 Julio Loras Zaera, Tortosa, 06/10/2019 - 16:53

I de la llei Aragonès, què?