Publicitat
Política · 2 d'Abril de 2021. 09:09h.

L'independentisme proposa "desgastar l'Estat"

Jaume Alonso-Cuevillas ho planteja per aconseguir la independència

L'independentisme proposa "desgastar l'Estat"

El secretari de la mesa del Parlament, advocat de Puigdemont i membre de JxCat, Jaume Alonso-Cuevillas ha manifestat que per assolir "l'objectiu de la independència" s'ha de "desgastar l'Estat". El membre de la mesa, en una entrevista publicada aquest divendres a Vilaweb, ha afirmat que "no em sembla malament" la taula de diàleg amb el Govern espanyol, però ha assegurat que "mentrestant no podem deixar de desgastar l'Estat".

"No em sembla malament que es mantingui una taula de diàleg, però no hi crec gens, i tant de bo d'aquí a dos anys m'ho hagi d'empassar. Però mentrestant no podem deixar de desgastar l'Estat, i per a això cal que hi hagi una estratègia forta amb unitat d'acció a Madrid" ha apuntat Cuevillas en l'entrevista.

El lletrat ha apostat per una "confrontació intel·ligent" amb l'Estat espanyol que impliqui "fer allò que sigui més eficaç". En aquest sentit, l'advocat i membre de la mesa del Parlament es declara partidari de no de tramitar les resolucions contra el Rei ni per l'autodeterminació per tal d'evitar inhabilitacions.

"Quan saps que no respectaran cap mena de lògica jurídica i democràtica, la immolació s'ha de fer si té cap eficàcia. Si no, em sembla absurda. Què farem? No ho sé. Crec que hem de fer molta pedagogia per al dia que arribi una proposta de resolució d'aquestes i com diem que no l'admetem a tràmit" ha explicat.

"Tenint en compte quin és el nostre objectiu, la independència. Com la volem fer? Desgastant l'Estat espanyol. Què és més eficaç per a desgastar l'estat espanyol? Denunciar això o deixar que ens inhabilitin sense pena ni glòria per una bestiesa?" s'ha preguntat.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#42 Guadalupe, Montanha, 04/04/2021 - 10:18

I com ho fareu? Tenyint les mascaretes de groc?, penjant més llacets?, plorant més fort per les cantonades?... XD quin cansament.

#41 BEJOTA, bcn, 02/04/2021 - 21:53

"El vot de Lleida val gairebé dues vegades i mitja que a Santa Coloma de Gramenet"
N.B. TENÉIS UN 26% DEL CENSO (UNA PERSONA UN VOTO)EN LAS "PLEBISCITARIAS" DEL 14-F.
Otto Von Bismarck : "España es el pais más fuerte del mundo.

#40 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 02/04/2021 - 20:30

Con Puigdemont y Alonso-Cuevillas
JxCat nos promete maravillas
y nos echa a las alcantarillas.

#39 manu, dijon france, 02/04/2021 - 19:27

Jaume Alonso-Cuevillas, Cercano al ala derechista estadounidense Esta cercanía con el entorno franquista no se confinaba solo a su progenitor.Uno de sus tíos, Enrique Alonso-Cuevillas Cresp, participó como capitán en el alzamiento militar de Franco. lo recuerdan como Jaime (no Jaume) JAIME ALONSO-CUEVILLAS

#38 manu, dijon france, 02/04/2021 - 19:20

Jaume Alonso-Cuevillas, Más teórico que abogado Cuevillas nunca ha sido un referente penalista, sino más bien un procesalista civil Su iniciación práctica en el Derecho Penal vino de la mano del procés Su decanato estuvo presidido por la polémica acusaban de cobro irregular de dietas,malversación de fondos,para la restauración de su despacho