Publicitat
Política · 15 de Juny de 2019. 09:23h.

L'independentisme també tem perdre la Diputació

Per un eventual pacte entre PSC i Ciutadans

L'independentisme també tem perdre la Diputació

Manuel Valls quan va presentar la seva candidatura a l'alcaldia de Barcelona

L'independentisme tem perdre la Diputació per un eventual pacte entre PSC i Ciutadans. La investidura d'Ada Colau com a alcaldessa després del pacte entre Barcelona en Comú i el PSC amb el suport de Manuel Valls obre la porta també a un pacte a la Diputació de Barcelona. L'alcaldable d'ERC a Barcelona, Ernest Maragall, va apuntar la possibilitat d'un acord entre el PSC i C's per governar la Diputació de Barcelona. "És una possibilitat aritmètica i una probabilitat política", va dir en una entrevista aquest divendres a RAC1.

"Estiguem atents al que passi la setmana que ve a la Diputació de Barcelona per entendre si no hi ha conseqüències dels vots de Manuel Valls. Em consta que hi ha converses i gairebé acords amb Ciutadans" va explicar l'alcaldable d'ERC, subratllant que "el rol de Ciutadans ha estat clau en tot aquest moviment".

Margall va criticar el pacte Colau-Collboni i va recalcar que "sense la presència i els vots del senyor Valls no es podria ni parlar d'un acord entre el PSC i BCN En Comú, és explícit de què va la qüestió" i va pronosticar "un escenari de major inestabilitat. L'únic govern sòlid seria el que es podria formar amb un acord entre ERC i BCN En Comú" va manifestar.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 15/06/2019 - 15:37

I què farà ERC sense la capacitat discrecional de disposar de l'ingent pressupost de la Diputació per afavorir a empreses i empresutxes del seu ecosistema, saltant-se tot filtre i control establert com fins ara. Molt pressumir de mans netes, però de confirmar-se aquesta notícia, passarien de mans plenes a mans buides. BSO: Si yo tuviera una escoba

#4 M. Pilar, Barcelona, 15/06/2019 - 11:46

Jajajajaja!!!

#3 El Sifoner, Castelló, 15/06/2019 - 11:15

Ojala se de, hay que apartarlos del poder allá donde se pueda legalmente. Ellos no dudaron en unier sus recursos en un frente común sin tener en cuenta sus ideologías ni su pasado. ¿porque no lo pueden hacer los constitucionalistas?

#1 Neferu, Barcelona, 15/06/2019 - 10:00

¡Ojalá la pierdan!! podría ser el inicio de que las cosas empezasen a funcionar bien en esta comunidad ingobernable pues todo lo que tocan los radicales procesitas acaba rematadamente mal para la economía y para la tranquilidad de los sufridos ciudadanos. Y ojalá perdieran también la Gene.

#1.1 M. Pilar, Barcelona, 15/06/2019 - 11:48

A ello vamos!!!