Publicitat
Política · 4 de Juny de 2018. 21:45h.

L'independentisme treu foc pels queixals

Puigdemont creu que Borrell representa “l'escala d'odi”

L'independentisme treu foc pels queixals

El nomenament de Josep Borrell com a ministre d'Exteriors del govern de Pedro Sánchez no ha agradat a l'independentisme. L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha afirmat al seu compte de twitter que Borrell s'ha significat “en l'escalada de l'odi”.

“Els apologetes en diuen, cofois i pomposos, 'un temps nou'. Rescatar perfils d'un altre temps que s'han significat en l'escalada de l'odi, és el gest que tenien pensant per enviar-nos un missatge de fraternal desescalada?”, s'ha preguntat l'expresident.

La regidora de la CUP a l'Ajuntament de Barcelona, Eulàlia Reguant, ha afirmat que el nomenament de Borrell demostra que “el règim no marxa”. Per la seva banda, l'exdiputat de Junts pel Sí, Lluís Llach, ha tractat el proper ministre d'Exteriors de ser “un etnicista”. “Nenes i nens, compreu caretes antigàs per les possibles fumigacions antiinfeccioses”, ha afirmat a la xarxa social.

La periodista Pilar Rahola també ha fet servir twitter per manifestar al nou president del Govern espanyol que “bé no comencem, Pedro”. “Posar Borrell al ministeri d’exteriors és tota una declaració d’intencions. I cap de les intencions no és bona”, ha assegurat la tertuliana.

reguant.jpg

21817-llach.jpg

13495-llach2.jpg

rahola.jpg

rahola-2.jpg

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#29 Alejandro, Barcelona, 05/06/2018 - 21:27

Los fanáticos apesebrados del procés descalificando a una gran persona sólo porque no piensa como ellos, porque no les da la razón, porque les hace trizas todas sus mentiras y falsedades. Hay que ser muy ruin para comportarse como verdaderos rufianes y rufianas (con permiso de la RAE)

#28 aribau-entença, Barcelona, 05/06/2018 - 15:06

Felicidades a los ilustres representantes de Cataluña (ERC y PDCAT) instalados a la sopa boba en el Parlamento del Reino de España por los votos a favor de la moción. ja,ja,ja,ja,ja,jua,juaaaa,jua,jua,ja,

#27 Tirant, Begur, 05/06/2018 - 10:28

Com bé diu Soloesmiopinion les reaccions dels fanàtics indiquen l'encert de l'elecció, per mi es queda curt i el que hauria de fer Pedro Sánchez es nomenar Borrell president del Gobern d'Espanya.

#26 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalanismo secta destructiva, 05/06/2018 - 10:14

Si joroba a la secta amarilla, es bueno para España. Enhorabuena sr. Borell y... ¡leña al mono!

#25 Alcoberro´s, Barcelona, 05/06/2018 - 09:52

TONTOSSSSSSS !!!!! Votan a favor de la moción de censura y reciben su primer pago, juas,juas,juas,juas...