Publicitat
Política · 27 de Març de 2019. 21:02h.

L'independentisme veu el judici perdut

Eurodiputats amb llaços grocs critiquen la "manca d'imparcialitat" de Marchena

L'independentisme veu el judici perdut

Eurodiputats amb llaços grocs han criticat la "manca d'imparcialitat" de Marchena després de les diverses declaracions testificals que s'acumulen contra els encausats en la setena setmana de judici. Els eurodiputats han presentat un informe sobre la missió d'observació en el judici al procés en roda de premsa a l'Eurocambra i han alertat de la "falta d'imparcialitat" del president de la Sala, Manuel Marchena.

El grup d'eurodiputats han presentat el document, on critiquen que els advocats de les defenses són repetidament interromputs pel president de la Sala, Manuel Marchena, quan pregunten sobre "noves qüestions" a testimonis proposats per l'altra part i asseguren que es pot produir "una falta d'imparcialitat", ja que "la llei no permet aquesta limitació".

L'informe també denuncia el fet que els acusats hagin de "rendir comptes pels seus actes polítics". L'eurodiputat dels verds, José Bové, ha afirmat durant la roda de premsa que "el procediment judicial és una farsa. Una farsa sinistra".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 Flanagan, Tabarnia,el mandat del poble, 28/03/2019 - 16:00

Perdido desde el primer día,solo queremos sentencias que no bajen de los 15 años.

#12 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 28/03/2019 - 09:54

Quina gran putada pels Virolaistes que el judici es pugui veure sencer i en directe sense l´acurat i amoros filtratge dels amics dels editorials unics i de TV3.

Quina inmensa putada oi Juliana ?

#11 Vlac, Barcelona, 28/03/2019 - 09:14

El juez Marchena hace lo que tiene que hacer. Si dejara que se hicieran preguntas improcedentes, los listillos conseguirían dar la vuelta al objeto del juicio y que se culpabilizara al Estado por rebelión y sedición.

#10 Veronica, Manresa, 28/03/2019 - 09:07

La jugada que van fer aquesta genteta es molt greu i han fet un mal tremendo al pais i a la societat, no solament ho han de pagar amb reclusió de llargs anys sino que caldria paguessin amb tot el seu patrimoni la malversació per finalitats de rebelió que van malmetre amb els diners de tots els catalans. Cap sensibilitat vers aquests delinquents

#9 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 27/03/2019 - 23:29

Ja nomes els hi queda ressar.

Encara que al´enamoradis Junqueras no li esta sortin gaire be la Gran Jugada Mestre. Cada cop que truca al cel li surt el contestador.