Publicitat
Política · 30 de Juny de 2009. 14:12h.

L'Índia no, Barcelona sí

Montila, Carod-Rovira i Saura assistiran al funera de Vicenç Ferrer a Barcelona

L'Índia no, Barcelona sí

José Montilla, amb Carod i Saura, durant la formalització del Govern d'Entesa

Aquesta vegada, a diferència del que va passar a la Índia, el Govern envia els màxims representants al funeral de Vicenç Ferrer que es farà a Barcelona.El president de la Generalitat, José Montilla, el vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira i el conseller d'Interior i Participació, Joan Saura, sí que assistiran al funeral que es farà en memòria del cooperant Vicenç Ferrer a la basílica de Santa Maria del Mar. Així ho ha assenyalat la consellera de Benestar i Família, Carme Capdevila a la roda de premsa de Govern, tot i que ha manifestat que la representació institucional que el Govern va enviar a la Índia va ser la correcta.

La Fundació Vicenç Ferrer ha convocat un funeral públic a Barcelona que es farà la basílica de Santa Maria del Mar a partir de dos quarts de vuit del vespre. La viuda del cooperant, Anna Ferrer, viatjarà des d'Anantapur fins a la capital catalana per assistir a l'acte. La fundació que porta el nom del cooperant català ha decidit celebrar el funeral a Barcelona per ser la ciutat de naixement de Ferrer, tot i avançar que celebrarà actes d'homenatge a altres ciutats de l'estat espanyol a partir de l'octubre. Encara estan per concretar les dates i les característiques d'aquests actes.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Rosa, Cornellà, 01/07/2009 - 13:13

És coherent no anaren a l'enterrament, ho seria no anessin a Sta Maria del Mar. El sou obscé del Montilla, (desconec el sou dels palanganes), i la opulència famiiar, se'n a diuen molt malament amb l'obra social de'n Vicenç.

#7 Rosa, Barcelona, 01/07/2009 - 09:01

No entenc que encara hi hagi gent -encara que cada vegada menys- que vagi a votar...Il·lusos, innocents, o bé "obtenen també beneficis dels partits"...

#6 Antonio, Barcelona, 30/06/2009 - 19:25

Pues lo encuentro bien.

#5 joan, barcelona, 30/06/2009 - 17:55

francesc de badalona ,en carod malgasta els diners publics ,es un mal politic,i ara prepara amb casa america un viatje a cuba ,que fins i tot en semble que hi portara la sogra del vei. i nosaltres pagan.

#4 Francesc, Badalona, 30/06/2009 - 17:42

Si hi haguéssin anat tot serien crítiques pel cos del viatge d'en Carod. En Vicente Ferrer era un bon home però s'està fent un gra massa. Estem encorats en la política de criticar-ho tot. Aquest país cansa molt.