Publicitat
Política · 20 de Juny de 2018. 14:10h.

L'interès per la "defensa dels professors"

El diputat de JxCat Ferran Roquer fa gestos de cansament

L'interès per la "defensa dels professors"

La pregunta del diputat de Junts per Catalunya, Xavier Quinquillà, sobre "la defensa dels professors" ha despertat po interès en el seu company de grup Ferran Roquer, que ha fet gestos de cansament malgrat que només era la segona pregunta des de l'inici de la sessió plenària, que ha començat a les 10 del matí amb sessió de control al Govern i al president de la Generalitat.

Quintillà ha demanat al conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló, una valoració sobre "del paper de la comunitat educativa, especialment dels docents i l'Administració, en la defensa del model d'escola catalana i de la llibertat d'expressió dins les aules".

Bargalló ha contestat que "tenim una escola excel·lent, que hem de millorar, però tenim una escola que és excel·lent i que és un model d'èxit. I ho és gràcies als mestres, a les mestres, al professorat, als equips directius, als serveis tècnics i al personal del Departament d'Ensenyament". "En aquests darrers mesos, això s'ha vist d'una manera exemplar", ha subratllat.

Finalment, l nou titular del departament ha avisat que la seva conselleria és "l'única autoritat educativa a Catalunya" i ha afegit que "exercirem aquesta autoritat. En aquest sentit, ha advertit que no acceptaran que "no acceptem ingerències externes al món educatiu".

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#17 Aires de Borassâ, Windland, 21/06/2018 - 17:25

Li ha escapat una mosca que duia sota el llaç groc i l'estava buscant al sostre. No sigueu malpensats. Rumiar sobre assumptes trascendentals,`és el que té. ets quedes clapat.

#15 Paola soy de la profesión, Sant Joan Despí, 21/06/2018 - 11:28

Para el periodista, pida información al Departament d'Ensenyament, dado que hay diferentes cuerpos docentes, con oposiciones, contenidos, especialidades diferentes. Dicho eso dado que induce a error ir a la página del Sindicato ASPEPC y leer el artículo de Xavier Masso i Aguadé. Sabe de lo que habla, los quieren cada vez más tontos a todos.

#14 Albert Escarré Puig, Barcelona, 20/06/2018 - 18:38

#17

Son tan reiterativas las sesiones las sesiones en el Parlement, , que los que no están jugando con los móviles, están haciendo la " siestecilla ", como el Sr. Ferran Roquer. Sr. Josep Bargalló, a la pregunta sobre la calidad de la enseñanza en Cataluña, su respuesta da ha entender que NO ha pisado un aula desde que terminó su primaria,

#13 opinador, Barcelona, 20/06/2018 - 18:34

el único éxito del modelo ultracatalanisma es el adoctrinamiento, ya que en lugar de docentes tienen adoctrinadores, en su mayor parte, dedicados al lavado de cerebros aún sin formar

está demostrado que el fracaso entre los alumnos de familias no catalanoparlantes supera enormemente el promedio español

#12 Soloesmiopinion, Tabarnia, 20/06/2018 - 17:35

Los malvados españoles no entendéis nada. Este hombre que vosotros veis aparentemente echando una cabezadita, en realidad está en trance, comunicándose telepáticamente con el gran líder Pigdemont, recibiendo instrucciones para instaurar la republiqueta (otra vez). A ver si aprendemos de una vez a aprovechar el tiempo.