Publicitat

El cantautor es planteja "fer un gest desmesurat"

Llach 'amenaça'

El cantautor i exdiputat de Junts pel Sí, Lluís Llach, ha fet una piulada a twitter, tot coincidint amb el trasllat del polítics independentistes presos a Madrid, on adverteix la ciutadania del seu impuls de fer "un gest desmesurat". Llach remarca que, fins al dia d'avui, mai havia sentit aquest estímul amb tant d'ímpetu.

"Avui tinc ganes, més que mai fins ara, de fer un gest desmesurat", ha escrit el creador de 'l'Estaca'. Llach ha rebut tota mena de respostes a aquesta piulada per part d'independentistes. Mentre alguns l'animen a dur a terme la seva 'amenaça', d'altres ironitzen sobre la inacció del Govern. "Punxada col·lectiva de globus amb cara d'enfadats", proposa un d'ells.

"Estimades Dolors i Carme, estimats Oriol, Jordi Turull, Raül, Josep, Quim, Jordi Sánchez. En vigília. Per la misèria que sento, no hi han paraules ni vull trobar-les. I la ràbia q tinc, vull guardar-la sencera, fins que arribi el nostre jorn, el jorn dels miserables. Alçats", havia escrit anteriorment el cantautor.

Publicitat
Publicitat

90 Comentaris

Publicitat
#83 Calígula, Gerona (España), 03/02/2019 - 20:54

Pobrecito... el cantante "ploraner" mas grande de Itaca se va a "desmesurar"... anda tomate la medicación y deja de molestar

#82 Julio Loras Zaera, Tortosa, 03/02/2019 - 16:28

Esta patum s'ha fetmolt vella i ja comença a fer el ridícul creient-se que és la consciéncia de Catalunya.

#81 Tytos, El Vendrell, 03/02/2019 - 13:04

Presuntamente dicen que amenaza de cantar L'Estaca, después de haberse tomados algunos cubatas, aunque la rima sería cubacacas, y ya puesto Gigatron (magnifico grupo de rock) con su hit The Final Countadown versión norteña.

#80 Victor, Barna, 03/02/2019 - 09:40

Para estos pijos un gesto desmesurado puede ser no comerse el croissant de la mañana, viva la revolución

#79 MIREIA, BCN, 03/02/2019 - 09:39

Aquest home realment cada dia esta mes malament. Les seves cancçons no interesen a ninou i te que donar la nota per que sapiguen que continua exsistin.
Si les presos politics están on están es per el que varen fer i punto i que estiguin molt mes, i encara manquen les que están al poder com el incitador n 1 o el refugias cata las cançotets....

#79.1 Michel, Terrassa, 05/02/2019 - 10:45

Que mal escribes, Mireia. Quizá que vayas más despacio con el teclado.