Publicitat
Política · 26 d'Abril de 2011. 16:00h.

Llach creu que Catalunya té "el cos apallissat"

El cantautor i els actors Joel Joan i Àlex Casanovas signen per la independència

Llach creu que Catalunya té "el cos apallissat"

Lluís Llach, Joel Joan i Àlex Casanovas, durant l'acte

El cantautor Lluís Llach ha ofert aquest dimarts una roda de premsa de suport a la Conferència Nacional per l'Estat Propi, que ha estat convocada pel proper dissabte 30 d'abril per més de 200 personalitats de la societat civil catalana. Llach ha afirmat que Catalunya té "el cos apallissat" i "l'ànima molt confosa". 
 
Durant la compareixença de Lluís Llach, en la qual també hi han participat els actors Joel Joan i Àlex Casanovas, s'ha donat a conèixer el contingut d'un manifest de suport a la esmentada Conferència Nacional per l'Estat Propi que estan subscrivint diverses personalitats socials i polítiques i s'ha llegit la primera relació de signants. Moltes d'aquestes personalitats signants configuraran la fila zero dissabte vinent durant la celebració de la Conferència.
 
L'objectiu de la Conferència Nacional per l'Estat Propi és "iniciar un procés constituent vers una Assemblea Nacional Catalana que ha d'aplegar al conjunt del sobiranisme i independentisme per definir un full de ruta cap a l'Estat propi. Està previst celebrar la constitució de l'esmentat organisme unitari a finals d'any".
 
Llach, Joan i Casanovas han signat el manifest de suport, han explicat la seva implicació activa en aquesta iniciativa i han fet una crida a la participació a la conferència del 30 d'abril, que se celebrarà al Palau de Congressos de Montjuïc.

Publicitat
Publicitat

97 Comentaris

Publicitat
#68 mireia, barna, 29/04/2011 - 14:25

Apallissat? Ferit i en coma , a punt d'ingressar a l'UCI, de 7 anys ençà. Així és com té el cos per culpa de la descura i el poc o nul compromís dels nostres polítics , que diuen que ens representen. A veure si CiU hi fa alguna cosa que ja fora hora! Cal demostrar fermesa, Catalunya s'ho val!

#67 Esforç per, la INDEPENDÈNCIA, 27/04/2011 - 16:52

La nostra recompensa es troba en el esforç i no en el resultat. Un esforç total es una victòria completa.

Mahatma Gandhi

#66 Alejandro, Miami, 27/04/2011 - 14:47

Y yo tengo el corazón partio.

#65 jajajaaa, barcelona, 27/04/2011 - 13:22

Si tienen razon catalunya esta hecha un trapo, precisamente por los que expolian el Palau y el fin de semana sacan la estelada y la esconden el miercoles, y lloran todoe l puñetero dia, y toda la culpa es de madrid, hasta que hay negocietes por en medio y encima les votan....el cancer esta dentro...

#65.1 Francesc, Barcelona, 27/04/2011 - 13:50

No, el càncer és fora. S'anomena espoli fiscal, sr jajjajja.

#64 Evaristo, Terrassa, 27/04/2011 - 12:17

¿Por qué esta gente siempre habla metafóricamente?
¿No pueden hablar claro, como las personas?
Que argumenten lo que piensan, pero que no me vengan con frases grandilocuentes, tipo Pujol, que podrían significar muchas cosas y que no justifican nada.