Publicitat
Política · 20 d'Octubre de 2011. 22:52h.

Llach dóna suport a Esquerra

Gerard Quintana i el Pare Manel també

Llach dóna suport a Esquerra

Lluís Llach, en una imatge d'arxiu

El cantauror Lluís Llach ha donat el seu suport a ERC de cara a les properes eleccions generals. Prop de 30 personalitats de la societat civil i de l'associacionisme han explicitat, en un acte al Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona, el seu suport a la candidatura d’ERC-RCat-Catalunya Sí, liderada per l’Alfred Bosch. Entre les adhesions hi ha la del catedràtic de ciència política de la UPF Ferran Requejo, els músics Gerard Quintana i el citat Llach, l’escriptor Màrius Serra i el Pare Manel.

El manifest de Catalunya Sí considera que és indispensable que "Catalunya assoleixi la independència per al seu desenvolupament social, cultural i econòmic". La plataforma també subratlla que és l’hora d’enfortir "una nova política que entenem com a lluita per resoldre els problemes econòmics del nostre país, amb un espoli fiscal que ens impedeix mantenir l’estat del benestar". "Fem, doncs, una crida a la societat civil a adherir-se a aquesta plataforma, convençuts que la independència política és l’única via per resoldre els problemes quotidians de la ciutadania i del país", rebla el text del manifest.

El candidat d’ERC-RCat-Catalunya Sí per a les eleccions espanyoles, Alfred Bosch, després d’agrair el suport de la societat civil, ha explicat que "no podem continuar sent una Comunitat Autònoma dins d’un Estat que ens espolia econòmicament, ens limita el benestar i ens ofega culturalment". "L’Estat espanyol amenaça el benestar, els drets i les llibertats de Catalunya i, per tant, la independència és l’única sortida a la crisi", ha conclòs Bosch.

Publicitat
Publicitat

55 Comentaris

Publicitat
#26 audi, Lleida, 23/10/2011 - 17:39

En Llach com en Quintana. En Llach es diu independentista, però la seva empresa disposa de seu social a Madrid. Cal ser responsable i estimar el país. No sols dir-ho

#25 Esther Sala i Miralles, la Floresta, 22/10/2011 - 16:15

ERC té intenció de parlar algun dia sobre com hem de resoldre el problema de la corrupció? Perquè la indepència amb la mateixa corrupció d'ara no ens servirà per a res de bo, sospito jo. I què hi ha de la democràcia participativa?, encara no toca? I de l'assambleïsme què se n'ha fet?

#25.1 Francesc, Barcelona, 23/10/2011 - 15:17

És llàstima que l'ementa que estan demostrant els de SÍ sobre el tema no es pugui reflectir en un candidatura unitària amb ERC i REAgrupment.

#24 hundimiento a estribor, vic, 22/10/2011 - 11:34

glup glup se hunden

#24.1 Francesc, Barcelona, 23/10/2011 - 15:05

Creu-t'ho! Per cert el mot de mar"estribord" és català, Com "babord". El primer ve de l'expressió "estri a bord!", que era el costat per on entraven segurament les mercaderies a bord. Babord vindria de "Va a bord!", crit que feien des de terra per indicar que algú/quelcom entrava a nau.

#23 Pere del Priorat, Falset, 22/10/2011 - 11:28

LLach és una ICONA del catalanisme. Concretament, una mar.

#22 Onofre, La Fullaca(Osona), 21/10/2011 - 21:18

En Lluis torna a la parròquia de Verges com a "minyò escolta"....S'ens está fent vell...

#22.1 Francesc, Barcelona, 21/10/2011 - 22:25

A què ve a tomb aquesta bajanada?