Publicitat
Política · 16 de Febrer de 2017. 10:37h.

Llach equipara el PP amb "un càncer"

“Puigdemont ha facilitat molt més el procés que Mas"

Llach equipara el PP amb "un càncer"

El diputat de Junts pel Sí, Lluís Llach, en una entrevista a El món a RAC1, ha reivindicat que “sóc un 'florero' perquè a mi m'han escollit pel que represento. Estic molt orgullós de ser-ho i ho continuaré sent”. "Em sento molt útil dins del meu grup parlamentari. He fet tan bé la feina com he pogut”, ha matisat. També ha explicat que “intento ajudar Junts pel Sí amb vaselines i olis”.

D’altra banda, preguntat sobre si se sent més proper a Puigdemont que a Mas, ha contestat que “sí. El trobo més republicà... M'agrada la seva manera de ser”. “Puigdemont segurament ha facilitat molt més el procés que Artur Mas”, ha considerat.

En aquest sentit ha reconegut també que se sent "més proper" a David Fernández que a Anna Gabriel. “Li he proposat a David Fernàndez tot tipus de relacions. Perquè no es vol casar amb mi…”, ha apuntat. “Políticament, em sentiria bé entre ERC, la CUP i el colauisme. Amb el PDeCAT hi estic col·laborant i m'hi sento molt bé”, ha afegit.

Llach ha manifestat que “si jo fos de Valladolid seria de Podemos. Si volen cantar l'Estaca, em sembla molt bé”. "L'intent de canviar l'Estat de Podemos és molt positiu. No lluitem contra l'Estat, lluitem contra un càncer que el governa”, ha dit, a més de sentenciar que “estem lluitant contra una organització, jo els insulto, que és l’Estat”.

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#57 Dr. Feelgood, Bcn, 17/02/2017 - 12:05

El bujarron del pruses, confunde su cancer de pillastre con la realidad. Mucha gente padece esta enfermedad para que Llach haga chanza politica.

#56 perspicaz, Carcelona, 17/02/2017 - 11:57

Y yo te comparo a ti a una almorrana pestilente. No te jode.

#49 Subministrador, Bcn, 16/02/2017 - 18:45

Ara ja tenim clar quin és el rol de Mr. Clapinng a l'equip del Procès: Subministrar la vaselina.

#46 Nibey Se, BCN is not CAT, 16/02/2017 - 17:57

Se nota que la Llaca está rabiosa porque el negro Madi se ha quedado en el Senegal

#45 Gregari, VNG, 16/02/2017 - 17:10

Llach, estàs mes acabat que la Falange.