Política · 15 de Febrer de 2017. 10:18h.

Llach: "és evident que un dia haurem de desobeir"

Eduardo Reyes: "no sempre la legalitat és legítima"

El diputat de Junts pel Sí, Lluís Llach, en un acte de l'ANC a Horta-Guinardó, ha reconegut que “és evident que un dia haurem de desobeir”, però ha matisat que això serà “quan a nosaltres ens convingui, no quan els convingui a ells. No quan ells ens provoquin, no cometem aquests errors”.

"És evident que tenim motius per fer-la grossa, hem de buscar el moment que a nosaltres ens convingui i no caure en provocacions", ha afegit, a més d’afirmar que "estic segur que una de les eines que utilitzará i utilitza l'Estat ja fa uns mesos és la provocació, la confrontació, está claríssim".

"A la gent més radical, sigui quina sigui, se li ha de dir: feu el favor de no perdre cap eina”, ha indicat. També ha advertit finalment que el problema de desobeir ara és que "podem perdre eines imprescindibles pels objectius que volem assolir".

Per la seva banda, el també diputat de Junts pel Sí, Eduardo Reyes, ha afirmat que "la democràcia a Espanya és d'una qualitat baixíssima". Reyes ha considerat que "no sempre la legalitat és legitima", alhora que ha indicat que "van inventar una llei mordassa perquè no poguéssim parlar del que volguéssim".

D'altra banda ha manifestat que "el que més ens interessa és un estat independent, perquè podrem administrar i invertir els recursos de Catalunya en coses productives, i que tothom és mereix". El diputat de Junts pel Si, ha explicat que "hi ha estudis que afirmen que el PIB en una Catalunya independent pujarà un 20%, això vol dir que l'atur serà molt menor, i per tant les pensions estaran molt més cobertes que a la resta de l'Estat”.

Imatge de l'acte

53 Comentaris

Publicitat
#38 Manolo, Barcelona, 16/02/2017 - 16:35

Muy bien

Dejar de pagar impuestos.....Valientes


ja, ja, ja, .....

#37 jajaja!!!, badalona, 15/02/2017 - 23:19

El tema esta en ver quien es el primero que desobedece........aunque creo que agotaron los huevos en la ultima diada....los tenían de cartulina y encima de la cabeza. Que patéticos son....

#36 Kropotkin, Vic, 15/02/2017 - 22:35

Que mente privilegiada el Reyes este... Jua, jua, jua,...

#35 Manu, Bcn , 15/02/2017 - 22:30

Edu: en una democracia reconocida internacionalmente la legalidad siempre es legítima: lo que no es legítimo es la arbitrariedad, que desemboca siempre en el totalitarismo y eso ocurre cuando un gobernante, aprovechando la legitimidad de su nombramiento legal, decide que leyes cumple y que leyes no,

#33 Saprissa , Sants , 15/02/2017 - 22:29

Vale,d acord les lleis poden no ser legítimes, però qui decideix q són o no, vostè? Una part dels ciutadans? Ha de haber consens d amplia majoría per canviar lleis i això és fer política, treballeu per això i no feu volar coloms