Publicitat
Política · 21 de Febrer de 2013. 15:32h.

Llanos de Luna rep els 'seus'

El representants de l'entitat 12-O demanen a l'Estat que "garanteixi" l'educació en castellà

Llanos de Luna rep els 'seus'

Llanos de Luna, amb el president de l'entitat 12-O

La delegada del Govern a Catalunya, María de los Llanos de Luna, ha rebut al seu despatx una delegació del moviment cívic 12-O, entitat a qui el PP ha donat suport en algunes manifestacions. En canvi, a finals de gener de 2012, es va negar a rebre els tres diputats d'ERC al Congrés i els aleshores diputats de Solidaritat al Parlament per presentar-li un escrit de protesta després que un advocat denunciés un agent de la Guàrdia Civil per agredir per parlar català a l'aeroport del Prat.

Encapçalats pe seu president, Ángel Hernández, li han fet entrega de dues cartes, una per al ministre d'Exteriors, José Manuel García-Margallo, i una altra per al d'Educació, José Ignacio Wert. Coincidint amb el Día Internacional de la Lengua Materna, demanen que al ministre Wert que en la nova Llei de Educació "garanteixi el dret" de les famílies a escolaritzar els seus fills en castellà.

El moviment també li ha reclamat que es retirin les subvencions de l'Estat a les entitats com Som Escola, Amics de la Unesco, PEN Club, CIEMEN, Òmnium Cultural i altres i si escau que se'ls retiri les certificacions per representar Espanya en organismes internacionals i a utilitzar els seus logotips en no complir amb els fins i objectius de la Unesco, entitats finançades per Espanya.

Cal recordar que representants del PPC, encapçalats per la seva presidenta Alícia Sánchez-Camacho, van assistir a la manifestació contra la independència que es va celebrar el passat 12 d'octubre, dia de la Hispanitat, a la plaça de Catalunya. Els populars també es van sumar a la manifestació que es va celebrar en defensa de la Constitució el passat 6 de desembre. Tots dos actes van ser organitzador, entre altres plataformes, per l'entitat 12-O.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#16 Jordi, Girona, 22/02/2013 - 11:24

La delegada del govern de Castella. Aquesta encara es pensa que estem al 1716 amb el decreto de nueva planta para la castellanización de Cataluña

#15 Sansito, Lima, 22/02/2013 - 10:00

Quina repugnància que em fan els que surten en aquesta foto. La viva imatge del colonialisme a Catalunya.

#14 Faithless, Barcelona, 22/02/2013 - 00:43

Una vegada més es demostra que l'estat espanyol va totalment en contra de Catalunya i la nul·la qualitat política i personal d'aquesta mena de virreina que s'assembla a la Carmen de Mairena.

#13 Huguet, ocupants go home, 21/02/2013 - 21:45

La gran colona, d'un partit marginal a Catalunya, votat per vells nostàlgics del franquisme, rep els colons de base.

#12 vramoneda, Sentmenat, 21/02/2013 - 20:37

Borbó - Nunca fue el castellano lengua de imposición. http://www.youtube.com/watch?v=QACAShjAT40