Publicitat
Política · 2 de Juny de 2010. 10:32h.

Llansana abandona

La diputada d'Esquerra ha anunciat que no formarà part de les properes llistes al Parlament

Llansana abandona

Llansana, en una imatge d'arxiu

La diputada d'ERC Marina Llansana ha anunciat que deixarà la prima línia de la política i que no es tornarà a presentar a les llistes d'ERC al Parlament. Assegura que la decisió ja la va prendre l'any 2003 quan va entrar al Parlament perquè per a ella la política "no era un contracte indefinit, sinó un període transitori".

Malgrat tot però, confessa que ha estat "una decisió difícil. Deixar la política costa perquè és una feina que ‘enganxa’ molt: demana dedicació exclusiva durant aquests anys, absorbeix i sempre tens la sensació que no has acabat mai d’enllestir la feina. És apassionant però també comporta fer renúncies a projectes personals i professionals".

En una entrevista al diari digital 'Anoiadiari.cat', Llansana ha explicat que malgrat que "estic molt agraïda amb Esquerra perquè m’ha donat l’oportunitat de viure aquestes dues legislatures des del Parlament, han confiat amb mi i els agraeixo que volguessin continuar comptant amb mi".

En aquest sentit, ha apuntat que "seguiré treballant per Esquerra i continuaré formant part, si així ho volen, de la secció local i comarcal, perquè penso que ERC és la millor eina per construir un Estat propi i estic convençuda que les eleccions ens aniran molt millor del que diuen les enquestes. Si prenc aquesta decisió no és pas perquè no cregui en el projecte d’ERC, al contrari, la prenc per la manera que tinc d’entendre la dedicació política. Els polítics hem de tenir sempre ben present que som efímers i és bo que sigui així. Des del partit ho han entès".

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 A Lleida només un 8 %, Lleida, 03/06/2010 - 21:41

Quina pena més gran que abandoni aquesta ecopijaprogre, no dormiré aquesta nit. Ara es farà estimar per alguna fundació o Ajuntament, a veure si pot xuclar.

#21 josepxicot, barcelona, 03/06/2010 - 17:14

Cap problema,ara amb la llei a la mà,si
es tè dues legislatures,ja es pot cobrar
una bona pensiò.com a mínim,sols s´ha
de treballar fins arribar a l´edat de jubila
ciò i tens segur la que et toca si treballes
i la d´haver fet de diputada.Va bè.

#20 Joan, Barcelona, 03/06/2010 - 12:33

Je, ...abandona ?
Se'n va abans que no vagi ni de suplent a les llistes ¡¡¡

#19 Curios, Igualada, 03/06/2010 - 12:00

A que es dedicara a partir d'ara ? Quina es la seva professio ?

#18 Santi, Castellar, 03/06/2010 - 07:40

Marina, vine a Reagrupament, allà si que entenem la política com tú.