Publicitat
Política · 19 de Gener de 2023. 15:03h.

Lleig d'Aragonès a Macron

Se’n va abans d'escoltar la Marsellesa

Lleig d'Aragonès a Macron

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha marxat de la cerimònia prèvia a la cimera tan bon punt ha acabat primer la salutació amb el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i uns minuts després la rebuda, al president de la República Francesa, Emmanuel Macron.

El president no s'ha quedat a presenciar els honors militars ni a escoltar els himnes nacionals de França i Espanya. Posteriorment, Aragonès ha explicat que per no "donar carta de validesa reconeixent l'Exèrcit com a propi".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Chris, Lleide, 21/01/2023 - 14:58

Por su condición de ufano y soberbio, prefiere presenciar un "bon cop de falç"

#10 Schluss, Chicago meixugo, 20/01/2023 - 09:47

Natural, desprès de l'apariciò de la iaia del Visillo amb l'escopeta de perdigons, qualsevol comparaciò amb les forces armades és irrellevant.

#9 Martín, Villadecaballos, 20/01/2023 - 09:03

Ese ejército, que es tan tuyo como del resto de los españoles, tiene por sí solo más historia que la regioncilla que pretendéis convertir en un país. Si en vez de dejarte suelto haciendo payasadas en tus años mozos te hubiesen obligado a hacer la mili ahora tendrías educación y respeto en vez de ser el ridículo botarate que eres.

#8 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 19/01/2023 - 21:01

Només que hagués "resistit" uns breus minuts La Marcha Real i La Marseilliaise, des dels manifestants haurien sortit veus creixents entonant Els Segadors. Una llàstima, Aragonès!

#7 Streaker, Barcelona, 19/01/2023 - 19:23

Por un mínimo sentido de decoro, respeto o protocolo, debería haber esperado a los himnos. Sin entrar en la estupidez sobre el Ejército.
Esa es la talla de estadista de la principal autoridad de Catalunya (como Comunidad Autónoma, que es lo que es, pese a quien pese).
Y lo de talla lo digo en sentido figurado. A buen entendedor...