Publicitat
Política · 17 d'Agost de 2019. 13:40h.

Lleig de Cunillera

La delegada del Govern espanyol no va a l'acte en record de les víctimes organitzat per l'ACVOT

Lleig de Cunillera

Homenatge a les víctimes del 17-A, organitzat per l'ACVOT

La delegada del Govern espanyol, Teresa Cunillera, no ha assistit aquest dissabte a l'acte en record de les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils organitzat per l'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes. No han acudit tampoc cap diputat independentista, del PSC o els Comuns.

Les úniques formacions polítiques que hi han participat són Ciutadans, el PPC i Vox. Entre d'altres, hi eren els diputats Nacho Martín Blanco, de Ciutadans; l'exdelegat de l'Executiu central en època del PP, Enric Millo, el regidor del PPC a l'Ajuntament, Josep Bou; i el diputat de Vox, Ignacio Garriga.

Per altra banda, agents dels Mossos d'Esquadra, comandaments de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional han assistit a l'homenatge de l'ACVOT; així com les plataformes Espanya i Catalans, Societat Cívica Catalana. L'acte ha consistit en una ofrena flora al principi de les Rambles.

També han participat representants del Ministeri Interior, el subdelegat del Govern a Catalunya Carles Prieto, l' ex Delegat del Govern Enric MIllo, així com regidor, diputats del Parlament, del Congrés, d’Europa, de Ciutadans, del PPC i de VOX.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 leonidas, Santa Coloma, 17/08/2019 - 17:24

Esto es una convocatoria como la de la plaza de Colón de hace unos meses en Madrid, palurdismo partidista en estado puro, las víctimas son víctimas y mezclar la política es absolutamente vergonzoso.

#1 albert, bcn, 17/08/2019 - 14:03

Lleig??..sincerament calia?? Mireu els convocants...NO HASE FALTA DESIR NADA MAS