Publicitat
Política · 18 d'Agost de 2009. 18:11h.

Llena encara busca un director per a l'Incavi

CiU denuncia "la manca de sensibilitat de Llena vers el sector"

Llena encara busca un director per a l'Incavi

El conseller Llena, en una imatge d'arxiu

El diputat de CiU, Joan Raventós, ha denunciat que "“el conseller d’Agricultura, Joaquim Llena, manté la Direcció General de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), en una situació d’interinatge en uns moments cabdals pel sector”. Joan Aguado, l'anterior director general de l'Incavi, va anunciar el passat 1 de juliol la intenció de deixar el càrrec.

Raventós ha criticat que "el càrrec de director general continua vacant hores d’ara”. “Es demostra la manca de sensibilitat del conseller Llena vers el sector i també la seva manca de lideratge”, ha dit el diputat nacionalista.

Per a CiU, "el sector vitivinícola no és prioritari per aquest Govern”. “S’entrarà en plena collita i els pagesos no tenen cap garantia ni de preus ni d'entrar la collita ni del destí dels excedents que disposen moltes cooperatives i empreses elaboradores”, ha manifestat Raventós. El diputat ha lamentat que la Generalitat no correspongui als esforços que en aquesta època de l'any han de dur a terme molta gent afectada amb “el suport explícit al sector que hauria de demostrar el Govern”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Jaume, Taradell, 19/08/2009 - 13:37

Que hi posin a en Puigcercós, no diu que era cambrer a Olot; aquest hi deu entendre amb vi i alcohol

#1 carles, gandesa, 19/08/2009 - 08:12

no pot ser , els hi falta un per colocar.
no me ho puc creure.