Publicitat
Política · 13 de Febrer de 2009. 09:47h.

Llena gasta 11.600 euros en decidir si edita una guia

'Estudi sobre la viabilitat d'elaborar un llibre sobre els millors productes de la terra'

Llena gasta 11.600 euros en decidir si edita una guia

Llena i Montilla, en una imatge d'arxiu

El Departament d'Agricultura i Acció Rural del Govern va gastar el 2007 11.600 euros a decidir si era convenient editar una guia gastronòmica per a promocionar els productes catalans, segons informa El País, que explica que els 2.000 funcionaris, 7 alts càrrecs i la desena d'assessors va resultar insuficient per a prendre la decisió, motiu pel qual es va haver de recórrer a una empresa externa. Aquest és un altre dels informes investigats per la Fiscalia.

El document, de 55 pàgines, al que ha tingut accés El País, anima a "avançar cap a un model comercial sostenible" i advoca per dotar d'"un instrument" promocional als productors i als restauradors, a més d'incloure "una relació de restaurants".

El diari explica que "el sorprenent del document és, a més de ser un encàrrec extern, que no ofereix cap conclusió clara. I això que al registre de la Generalitat està arxivat sota el títol d''estudi sobre la viabilitat d'elaborar un llibre sobre els millors productes de la terra'. El to utilitzat per l'autor de l'estudi, l'empresa Bipartit, SA, és més bé de justificació d'una decisió que ja estava presa. 'Un llibre que vol fer arribar a la ciutadania tots els productes dels agricultors i artesans', diu la introducció".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 pepi l.l.k., VIC, 13/02/2009 - 18:41

La verdad es que se añora al General Franco. Por lo menos no trincaba a mansalva...........

#8 Ramon de les olives, Barcelona, 13/02/2009 - 15:55

Que passin aquestes coses no és extrany. Només és un reflex de l'estat de la misèria ètica i social de la major part dels catalans que els donen suport. No oblidem que aquesta colla representa als seus votants. Així és la voluntat popular.

#7 Aitor, L'H, 13/02/2009 - 15:42

Jo afegeixo més. Faig els informes en paper reciclat, que és més sostenible i verd. Encarregueu-me'n algún i jo ja m' encarrego de googlejar-lo

#6 Onofre, Espinelves, 13/02/2009 - 13:00

Quo usque tandem abutere,(politics de Catalonia),patientia nostra?quam diu etiam furor iste tuus nos eludet?....Com a pagés penso que l'historia és cíclica...quina pena....

#5 paula, matadepera, 13/02/2009 - 12:58

PRO TOTA AQUESTA COLLA D,ON ELS HAN TRET ?.
EL Sr .MONTILLA QUE S,HO FAGI MIRAR.
QUE HA TRIAT ELS PIJORS DEL TRIPARTIT?.
ELS HI HAURIA DE CAURA LA CARA DE VERGONYA , EM UN GOVERN COM AQUEST NO HI HA FUTUR.