Publicitat
Política · 6 d'Octubre de 2009. 14:56h.

Llena ridiculitza Turull

El conseller explica que es va endur "sis fulles" d'un informe, però que es va deixar el DVD

El conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Joaquim Llena, ha ridiculitzat el diputat de CiU, Jordi Turull, perquè va sol·licitar un informe i es va deixar el DVD. En la roda de premsa de Govern, el conseller ha manifestat que "li puc explicar una anècdota de la gent que ens venia a demanar informció. En concret és un diputat i tots sabem com es diu. Abans li deia que ha anul·lat les cites i ara diu que no el volem rebre. Ha anul·lat en tres ocasions les cites, i una, per força major".

En aquest sentit, ha manifestat que "l'informe que va sortir en els mitjans de comunicació com un gran escàndol, eren sis fulles. L'informe era un DVD en 3D per explicar als alumnes de les escoles de Capacitació Agrària com s'utilitzaven els pulveritzadors que gasten fitosanitaris i productes tòxics. Quan li vam donar el DVD va dir que no el volia, que en tenia prou amb les sis fulles. Ridiculitzar el tema de les 6 fulles quan el motiu era un DVD és molt fàcil".

Joaquim Llena, durant la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 peret, mataro, 06/10/2009 - 23:07

Te algun càrrec aquest ridícul de llenas.Els DVD han d'estar plens de contingut, no de propaganda! I d'espavilats en tenim masses. Si vol que coneguem els continguts dels informes que ens els passin a l'hora del NODO hi no ens aburrirem tant.

#9 pep pepot, gava, 06/10/2009 - 21:29

que publiquin els informes!!!!! a veure si sortirà tan xulo a la tele, el sr. Llenas.

#8 Catalunya real, Barcelona, 06/10/2009 - 18:20

hi ha una manera ben fàcil de demostrar qui menteix: publicar l'informe. Al cap i a la fi, no l'hem pagat nosaltres? doncs volem llegir-lo i decidir qui té la raó.

#7 jj, sant cugat del valles, 06/10/2009 - 16:49

si tant segurs estan, per que no publiquen els informes?

#6 Jordi, Barcelona, 06/10/2009 - 16:36

Aquest no deixaran la poltrona mai!!!!, perquè si no ja saben que passarà, començaran a desfilar per als tribunals per malversació de diners públics.