Publicitat
Política · 12 de Gener de 2011. 14:03h.

Llena tenia una assessora "en matèria vitivinícola"

Pelegrí ha cessat vuit càrrecs de confiança de l'exconseller d'Agricultura

Llena tenia una assessora "en matèria vitivinícola"

Llena i Baltasar, amb una copa de ví, en una foto d'arxiu

L'exconseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, tenia una assessora "en matèria vitivinícola". Segons informa el DOGC, el nou conseller, Josep Mª Pelegrí, va signar el passat 29 de desembre el cessament de María Fustero d'aquest càrrec i set càrrecs de confiança més que Llena tenia al Departament.

Pelegrí ha cessat Oriol Anson com a cap de l'Oficina de Relacions Sectorials i Exteriors de la Direcció General de Planificació i Relacions Agràries. El mateix camí ha seguit Marc Mellado Bayo, que ha deixat de ser cap de l'Oficina de Relacions Institucionals. Per la seva part, Georgina Pol Borras ha cessat del seu càrrec com a cap de l'Oficina de Comunicació.

També han estat cessats Joan Serra i Francesc Xavier Puig; el primer com a cap del Gabinet del conseller i el segon com a cap de Comunicació i Premsa. Finalment, Ricardo Belmonte ha deixat de ser el responsable del Programa de l'estratègia catalana per a la conservació i ús de la biodiversitat i Susanna Cucurella com a cap de l'Oficina de Protocol, mlagrat que ha estat recol·locada a Agricultura.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Ramon Almirlall i Erliso, Barcelona, 14/01/2011 - 10:13

Si entres amb el dit , surs amb el peu !
molt be Conseller!!!!!!

#3 Ramon, Girons, 12/01/2011 - 19:50

Ja no podrà fer mes negociets familiar al seu poble?

#2 Fèlix, Badalona, 12/01/2011 - 14:52

Un "Cap de l'Oficina de Comunicació" i un "Cap de Comunicació i Premsa"??? Mara meva!! Si n'hi deu haver de merda amagada i de càrrecs duplicats i de gent que no fotia brot. La fiscalia no s'ho pot mirar tot això??

#1 Salva C., Bcn, 12/01/2011 - 14:38

Aquest Llena no és aquell que va dir "gilipolles" als de CiU en campanya electoral, amb el Montilla i el Felipe González al davant?. Pobret.