Política · 8 de Setembre de 2009. 16:46h.

Llena triga més de dos mesos en trobar un director per a l'Incavi

Oriol Guevara substitueix Joan Aguado, que va dimitir el passat 1 de juliol

Llena triga més de dos mesos en trobar un director per a l'Incavi

Joaquim Llena

El Govern ha nomenat finalment Oriol Guevara i Sendra com a nou director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), en substitució de Joan Aguado, que va deixar el càrrec el passat 1 de juliol. Guevara, nascut l’any 1967, és enòleg i, fins a l’actualitat, president de l’Associació Catalana d’Enòlegs.
 
Oriol Guevara és enginyer tècnic en indústries agroalimentàries per l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona, i té estudis d’enologia i viticultura per la Universitat de Califòrnia - Davis (EUA), així com un Diploma Nacional en enologia per la Universitat de Borgonya, a França. La seva formació acadèmica es completa amb un Màster en comerç internacional i màrqueting del vi pel Centre d'Economia i Màrqueting Superior del Penedès (CEIMP Camp Joliu) i la Universitat Internacional de Catalunya.
 
Professionalment, Guevara es dedica al món del vi des de l’any 1988. Ha treballat en diferents zones vitivinícoles de quatre països, i en empreses productores, com Mas Gil, Miquel Torres, o Codorniu. És propietari i director d’OGS Consulting, una assessoria vitivinícola tècnica i comercial.
 
Recentment, ha col·laborat en el debatdevi, una iniciativa que va organitzar l’INCAVI per intercanviar experiències i conèixer bones pràctiques del sector per al sector. També ha impartit cursos d’enologia i viticultura en diferents organismes com el mateix INCAVI.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat