Publicitat

Puigdemont i Boye ja parlen de "president enderrocat"

L'expresident Carles Puigdemont i l'advocat Gonzalo Boye han fet servir el verb "enderrocar" per referir-se a la imminent sentència del Tribunal Suprem que podria inhabilitar el president de la Generalitat, Quim Torra.

Puigdemont ha assegurat en una entrevista al programa Cafè d'idees de La 2 que "la legislatura ha començat i ha acabat de la mateixa manera. Va començar interferida brutalment i il·legítimament per l'Estat espanyol i segurament acabarà de la mateixa manera: amb un president, el quart candidat d'aquesta legislatura, enderrocat per l'Estat espanyol".

Boye, per la seva banda, ha publicat un tuit on dóna per fet que el Suprem inhabilitarà Torra, però ha destacat que els jutges "no inhabiliten... enderroquen". L'alt tribunal, segons les últimes informacions, donarà a conèixer avui la sentència.

17991-boye.jpg

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#6 Pancartero, Barcelona, 28/09/2020 - 15:34

En la jerga indepe potser si, però per la majoria dels catalans serà apodat com el President pancartero, la realitat dels fets

#4 Osti tu!, Chez Fangue, 28/09/2020 - 14:03

Enderrocar Catalunya pero, no els capfica massa.

#3 Marcial, Santa Coloma, 28/09/2020 - 13:49

En un govern catalán que se precie el presidén debe acabar inhabilitado Eso apuntala su victimismo y la idea de una españa predemocrática. Se esmeran en que ocurra, sea con un golpe de estado o con una pancarta. A saber el motivo por el que derrocarán al próximo. Derrocarán sí, que entiendan que es una agresión a la que los someten.

#2 David, FOLGUEROLES, 28/09/2020 - 13:11

¡Vaya par de patas de banco!