Publicitat
Política · 12 de Novembre de 2019. 12:31h.

Llenya de l'arbre caigut

Periodistes catalans s'acarnissen amb Albert Rivera

Llenya de l'arbre caigut

Periodistes, mitjans de comunicació i polítics catalans no s'han 'apiadat' d'Albert Rivera tot i la dimissió del dirigent de Ciutadans i han aprofitat el seu comiat per carregar contra el seu llegat. És el cas de l'exdirector de La Vanguardia i actual director d'El Nacional, José Antic, que li retreu "el mal que has fet a Catalunya".

"Cap llàstima Albert. El dany que has fet a Catalunya amb el partit de l'odi trigarà temps a ser oblidat", va escriure el periodista a twitter. Posteriorment, en un article al seu digital acusa Rivera de ser "el principal catalitzador i germen de la divisió social a Catalunya".


"Una manera de fer política basada en la crispació, l'insult i la desqualificació com a única arma dialèctica. Els seus esforços per provocar una fractura lingüística i social a Catalunya han estat importants i l'èxit obtingut no es pot menysprear", afegeix, a més de sentenciar que "els comiats sempre solen ser encaramel·lats i no rebrà ni una mínima part del mal que ha fet a Catalunya".

Per la seva banda, el diputat d'ERC, Gabriel Rufián, considera que "al meu entendre, Rivera no deixa la política avui. La política el va deixar a ell fa anys. Durant 11 anys el vam sentir desitjar coses horribles a companys, companyes, a amics i amigues. Nosaltres no ho farem. Que li vagi bé".


També El Punt-Avui s'acarnissa amb el dirigent de Ciutadans i destaca "la seva sortida en globus". El diari independentista subratlla que "es pot enganyar a algú molt temps i fins i tot a molta gent durant un temps, però no es pot enganyar a molta gent durant molt temps".

De la mateixa manera critica que "la incoherència, la radicalitat i la nul·la autocrítica l'han cremat com a líder i el fan sortir amb una clatellada electoral històrica".

Per la seva banda, l'editorial de l'Ara considera que "Rivera només ha aportat bàsicament coses negatives: un còctel de crispació, divisió, arrogància, demagògia, autoritarisme, egocentrisme i falta completa d'empatia que l'han portat a l'desastre total que ha posat fi, 13 anys després, en la seva carrera política".

"Les ànsies de poder van emborratxar Rivera de tal manera que es va pensar que podia donar peixet als ultres i a el mateix temps aglutinar el vot conservador. A l'hora de la veritat, els que han acabat amb el seu projecte polític no han estat els pèrfids independentistes catalans, sinó un nacionalisme espanyol, caspós i retrògrad, que fins fa dos dies ell negava que existís i que ha ajudat a reflotar", afegeix.

En el mateix diari, Empar Moliner acusa Rivera -sense esmentar-lo directament- de voler "destruir la llengua i la cultura catalanes" i li retreu estar "enfadat sempre". "I sempre que ho veus, amb els acòlits, te l'imagines renyant a la mare o al pare o al fill o la filla, escridassant, a mitges nen malcriat i a mitges militar autoritari", afegeix.

"I quan hi ha algú que no et pots imaginar, de cap manera, de cap, rient francament, obertament, alegrement, despreocupadament, penses que no ha de ser bo. La gent tan enfadada amarga sempre els del voltant i fa que els del voltant, poc a poc, oblidin l'alegria", afegeix.

"I un dia vet aquí que se'n va. Marxa de la classe, on se'n fotia d'aquell i insultava a aquella altra, o se'n va de la feina, on remugava sempre. I primer no te n'adones. I després respires. I penses que al teu voltant, sempre, ha d'haver bon humor. I li dius: 'bon vent i barca nova'", conclou.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#19 Josep , Terrassa, 14/11/2019 - 00:27

Ja era ora ets una persona que ha renegat del teu país
Catalunya
Tens vas anar a Madrid i vas treballa por y para Catalunya
Pues ya lo tienes lo que sembraste odio hacia España cuando los catalanes no lo tenemos al pueblo español
solo a los malls politicos como tu
No te mereces el respeto del pueblo catalan ni tampoco del español

#18 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro… , 12/11/2019 - 17:35

Vaya caterva de miserables... unos cobardes que se empeñan en destrozar la convivencia y sembrar el odio. Son parte de una secta destructiva que marcha contradirección señalando a quién no forma parte del rebaño...

#17 De l'arbre caigut a CAT en fan llenya, Barcelona, 12/11/2019 - 16:16

A Albert Rivera no li faltaran oportunitats laborals Ja m'agradaria veure els badalls que farien molts indepes que no li arriben ni a la sola de la sabata, si no estiguéssin sota el paraigües CAT

#16 Joanet, Bcn, 12/11/2019 - 15:53

#9

Toni, Tabàrnia.
Dius que "Catalalunya NO és un sol poble". T'entenc, t'entrec.... Un és l'ocupant i l'altre és l'ocupat. Volies dir això i no sabies com dir-ho, oi ?

#16.1 Sergi Sergio, Barcelona, 12/11/2019 - 17:07

Demana ajuda, un bon profesional et pot ajudar.

#16.2 Arturo Morales, Barcelona, 12/11/2019 - 17:50

No, estáis los catalanistas que os creéis los amos y los que vosotros tenéis por vuestros criados. Y eso se acabó, y en gran parte gracias a C's. Y espera, que la revolución, si la hay, será charnega. Hasta los huevos nos tenéis.

#15 Catadisney Show Room, Tibidabo, 12/11/2019 - 15:38

Hay que ser miserable y roin para hacer estos comentarios sectarios y fuera de lugar.