Publicitat
Política · 27 de Març de 2019. 18:28h.

Lliçons de drets humans de la CUP

Marchena: “això no ho permetrem”

El president de la Sala que jutja el procés, Manuel Marchena, ha avisat Benet Salellas, advocat de Jordi Cuixart, que “no permetrem” que s'intenti suplantar el paper de tribunal en la valoració sobre “si es van respectar o no els drets Humans” l’1-O. “La sala no pot acceptar que la declarant li expliqui quan s'han violat o quan no s'han violat els drets humans. Això no ho permetrem”, ha reblat el magistrat.

Marchena ha interromput l'interrogatori de Salellas en dues ocasions, quan l'advocat li ha preguntat a la testimoni Helena Catt -portaveu dels experts internacionals- la seva opinió sobre el respecte als drets humans durant el referèndum i el paper de la Policia i Guàrdia Civil . El jutge li ha advertit que “això no es pot permetre en un tribunal”. “La valoració o no valoració sobre vulneració de drets humans correspon a la sala", ha explicat.

“Això no ho permetrem. Que algú vingui a il·lustrar a la sala sobre si es van respectar o no els drets humans, i la Sala s’hagi de veure suplantada en la valoració probatori sobre si hi va haver o no vulneració de drets humans, això no ho admetem”, ha insistit.

Salellas ha conitnuado l'interrogatori preguntant a la testimoni si van reportar en el seu informe “l’actitud de les forces i cossos de seguretat de l'Estat”. Novament Marchena ha interromput al defensor de Cuixart per retreure-li que “està vostè suplantant el paper d'aquest tribunal”.

“Com vostè li pregunti si es van vulnerar o no els drets humans o sobre si hi va haver o no proporcionalitat per part de les forces i cossos de seguretat de l'Estat, està vostè suplantant el paper d'aquest Tribunal, i no podem permetre-ho”, ha manifestat.

Benet Salellas
Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#21 Alex, Barcelona, 29/03/2019 - 17:19

unos tíos que acosan a mujeres de su propio partido, unos tios que acosan ideológicamente a los que no piensan como ellos

#20 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 28/03/2019 - 16:24

El listillo del Salellas actua como un sinverguemza y no entiendo como se lo pemiten.

#19 Tabarnés puro, Barcino, 28/03/2019 - 14:09

Anda a cag...r, Benito!!!
Jajajajaja!!!!

#18 arm, figueres, 28/03/2019 - 10:39

i quan Arran ataca autobusos amb gent a dintre, els drets Humans a on son?

#17 botifler1914, Sinitaca, 28/03/2019 - 10:17

Con estas defensas nadie necesita fiscalía.