Publicitat
Política · 30 de Maig de 2014. 14:07h.

"Lliçons morals de CiU, ni una"

Topada entre Pere Calbó i Albert Batalla per TV3

"Lliçons morals de CiU, ni una"

Albert Batalla i Pere Calbó

El diputat del PPC, Pere Calbó, i Albert Batalla, de CiU, han protagonitzat una topada per TV3 durant la comissió de control de la CCMA al Parlament celebrada aquest divendres.

Batalla ha aprofitat una pregunta sobre la possibilitat que el Govern espanyol tanqui un dels dos múltiplex que té la Corpo per retreure als populars catalans que “és trist veure diputats -en referència als del PPC- molt a prop teu, just aquí al darrere, que somriuen i s’expressen com si això no anés amb ells”.

“Aquesta no és una proposta tècnica. Forma part d’una decisió per part del Govern de l’Estat de silenciar TV3 i asfixiar els mitjans públics del nostre país”. En aquest sentit, espera que als populars catalans “els caigui la bena dels ulls” i ha fet una crida a “la màxima transversalitat parlamentària per defensar TV3 i el seu espai radioelèctric“. 

“Lliçons morals de CiU, ni una”, li ha replicat Calbó. El popular ha demanat al convergent que “tingui la valentia” d’interpel·lar els diputats del PP “quan tenim la possibilitat de contestar-li”. “Fer-ho quan no tenim oportunitat de rèplica és lleig”, ha afegit.

Finalment, Batalla ha dit que “estic disposat en qualsevol moment a debatre sobre TV3 i Catalunya Ràdio i sobre la posició política que té el Govern de l’Estat respecte aquests mitjans amb qui calgui i allà on calgui”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Ramon Vilamajor, Igualada, 01/06/2014 - 22:58

En Calbo no el vol ningu,, millor que marxi d'Igualada.

#3 BEJOTA, BCN, 31/05/2014 - 14:20

Ya se lo advirtieron al consejero Puig.

Los empresarios alemanes se ratifican en su ?no? a la independencia.

11/02/2014 - 16:16

#2 Pep, Reus, 30/05/2014 - 16:15

Com es posible que aquets senyors del PPC tinguin tan poca memòria amb el tema La Camarga i tots els tinglados de Madrid: Gurtel; comptabilitat B; Bárcenas...València; Mallorca..per favor no facin mes demagogia, els votants som majors d´edat !!

#1 Xipolleig, Barcelona, 30/05/2014 - 14:56

El partit de la comptabilitat B, amb B de Bárcenas i Bankia, pretèn donar lliçons de moralitat a la ciutadania catalana ?.
Fàstic i repugnància quan alguns es posen a parlar de moral