Publicitat
Política · 21 de Maig de 2015. 19:47h.

Llistes 'fantasma' de Ciutadans a Mataró

El número 1 confessa que l'han posat perquè "vinc del PSC" i el número dos va passar per Falange i pel PPC

Llistes 'fantasma' de Ciutadans a Mataró

Imatge de cartells que s'estan repartint per Mataró sobre els candidats

“Ya ves que incluso aquí en C’s de Mataró hay problemas”, “yo no mando lo más mínimo, soy un 1 con bastante poca autonomia”, “a mí me han puesto porque vengo del PSC, porque tengo currículum y porque soy de lo más presentable que tienen aquí” són alguns dels comentaris que Xavier Caravaca, candidat a l’alcaldia de Mataró per Ciutadans, li escriu a Núria Sánchez, la jove que recentment s'ha donat de baixa del partit on ocupava el número vuit de la llista de les municipals.

Un comentari de la jove Sánchez, enviat a través de Facebook anunciant la seva baixa i que ha provocat un gran enrenou viral a la xarxa, ha estat el motiu pel qual el pare de Núria, Jesús Sánchez, ha fet arribar a aquest diari una nota d’aclariment atès el prejudici que -sense raó de fons- ha provocat tot plegat a la seva filla.

“Núria Sánchez va entrar a la candidatura de Ciutadans de Mataró perquè pensava que era un partit que, com diuen i repeteixen, no tenia entre els seus candidats persones relacionades amb la corrupció. Ciutadans, per Núria, era la manera de treballar pel futur de la regeneració política” explica Jesús.  I el problema -afegeix-, com es vol donar a entendre, no és si Núria havia llegit o no el programa, sinó que un cop dins va poder comprovar que el programa oficial diu una cosa i el dia a dia del partit no hi té res a veure.

“És només des de dins -manifesta Jesús- que un pot comprovar quines persones té al costat, contrastar el que veu i prendre decisions en base a qüestions reals i no rumors o especulacions”.  Núria, conclou, "tan sols saber que el número dos de la candidatura és Juan Carlos Ferrando, exregidor del PP fins el 2010, relacionat amb un empresari per qui va fer de mitjancer per una llicència d’un prostíbul o haver format part de la Falange Autentica y de las JONS, decideix desvincular-se.” I només per motius que desconeixem,  relacionats amb les xarxes, va precipitar els esdeveniments.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#7 Vicenç, Badalona, 23/05/2015 - 19:52

Ciutadan's fa pudor de naftalina. S'han sovintejat els problemes per omplir llistes. Han intentat ficar noms que s'han canviat la xaqueta. I s'ho trobaran a les urnes. Albert Rivera en l'afany de conquerir territori la està pifiant.

#6 quico, mataró , 23/05/2015 - 09:58

Clarament es tractar d'un operació d'infiltració. La primera setmana de campana surt la nota i díu que no s'ha llegue l'ideari i que es de drenes (fals) i ara surt el "pare" filtrant converses a la prensa.
De forma casual Tota la familia de la.noia (germà, cocina, germana

#5 Pere, Lleida, 22/05/2015 - 13:39

Millor una llista de fantasmes que una altra de corruptes.

#4 ojo al dato, ahora es la hora, 22/05/2015 - 12:01

Esta ben que salga todo lo que tenga que salir,
C's esta haciendo limpieza de listas si es procedente hacerlo por las pruebas que tenga.

#3 Jordi casabella, BCN, 22/05/2015 - 07:47

Jo pense que aquesta xiqueta vol anar a l'illa dels perduts, a fer-se fotos a les revistes. Vaja show.