Publicitat
Política · 5 d'Agost de 2010. 14:13h.

Llistes no tan obertes a Solidaritat

El partit de Laporta preveu escollir abans el cap de llista de cada circumscripció

Llistes no tan obertes a Solidaritat

Laporta, López Tena i Bertran

Solidaritat Catalana té previst escollir els cap de llista de cada circumscripció abans de confeccionar les llistes que presentaran de cara a les properes eleccions al Parlament. Després d'escollir els candidats, el cap de llista escollit proposarà, aleshores, un grup de 7 candidats a Barcelona i 3 a Girona, Lleida i Tarragona amb les posicions fixades i que es votaran en bloc.

Segons la proposta, a la que ha tingut accés e-notícies, "per tal d’afavorir la representació de la pluralitat d’espais polítics i d’organitzacions en la candidatura, els candidats a cap de llista, prèviament a ser elegits o proclamats, podran indicar un nombre de persones candidates, fins a un màxim de 7, a la circumscripció de Barcelona, i un nombre de persones candidates, fins a un màxim de 3, a les circumscripcions de Girona, Lleida i Tarragona, a efectes que puguin ser votades conjuntament, indicant l’ordre entre elles".

També indica que "un cop elegit o proclamat el cap de llista, es procedirà a elegir els altres  membres de la candidatura per votació secreta. Cada adherit a la circumscripció de Barcelona podrà votar fins a un màxim de 15 candidats individuals, i de 5 a les altres circumscripcions, a més de poder votar pel bloc de candidats proposats pel cap de llista".

Fonts de la formació de Laporta han assegurat a e-notícies que "no és més que un esborrany inicial que vam enviar als de la Conferència per començar a parlar i intentar aproximar-nos al seu paper, no és això el que farem. Hi ha d'altres esborranys, cap a mitjans agost acordarem el sistema".

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 pepito, barcelona, 06/08/2010 - 13:23

pero que mas da..... las encuetas dicen que no sale singunno de estos frikis.... la gente no es tonta.

#19 Pere sense por, Berga, 06/08/2010 - 10:10

Ja veig que la democràcia que tant parlaven desapareix, tot és manipulació i muntatge.
Que el trio calavera no enganyi als patriotes de veritat!

#18 Ramon, Barna, 06/08/2010 - 08:44

Laporta va estar al PI finançat per Millet, és gendre i cunyat de membres de FAES, el seu tresorer al Barça i profesor de Columbia l'enganyat i ara s'ajunta amb dos jetas com l'Uriel i López Tena.
Compte amb les amistats perilloses.

#17 Sara, Figueres, 06/08/2010 - 08:26

Figueres 04/08/10. L'Anna Arqué va assegurar que qualsevol que pagués la quaota podria presentar-se i ser elegit. Ara comença a perfilar-se qui són.
Començar amb mentides és un mal inici. Ja s'estan desviant del camí i encara no són un partit.

#16 Jep, Catalunya, 06/08/2010 - 01:35

Sembla que SCI comença a fer forat. 15.445 persones ja s'han solidaritzat. Endavant! VISCA CATALUNYA LLIURE!!!