Publicitat
Política · 13 de Juliol de 2017. 19:02h.

Lliures veu Puigdemont “un punt suïcida”

La formació de Teixidó considera que la remodelació del Govern “no abandonarà l’objectiu del xoc frontal”

Lliures veu Puigdemont “un punt suïcida”

Antoni Fernández Teixidó (foto: Lliures)

Lliures considera que la remodelació del Govern que preveu fer el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, té “un punt suïcida” i “intentarà posar ferms els indecisos”. Així ho ha assegurat la formació de l’exconseller Antoni Fernández Teixidó en un comunicat, on afirma que la reorganització “depurarà els dubtosos”.

També creu que amb la remodelació Puigdemont “farà un pas més per garantir en el seu govern una cohesió un punt suïcida”. “Res de fons canviarà”, rebla el comunicat de Lliures, alhora que indica que el Govern mantindrà el “xoc frontal”.

“El president no abandonarà l’objectiu del xoc frontal ni tampoc la terrible dialèctica de vencedors i vençuts”, assegura el partit, que també adverteix que “aquest no és el camí” perquè “si quelcom canvia serà a pitjor”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 Vicam, Sant Sadurní de l'Heura, 14/07/2017 - 06:47

No existeix una teoría de les revolucions; però el que està passant encaixa fil per randa amb el que diu la meva. Tot i que sigui una revolució de vellut (no hi ha hagut sang fins el moment), el moviment porta inexorablement a la implosió. Els propis revolucionaris s'autodestrueixen i al final entra la reacció i la restauració del régim anterio

#4 !!!3%!!!, Bcn, 14/07/2017 - 01:06

Puigdement ....es un perill public. Vol una guerra.

#3 Josep, Catalonia is not a democracy, freedom for Barcelona, 13/07/2017 - 20:59

lo que está ocurriendo en la guarida del pastelero, antes conocida como Palau de la Generalitat (en los tiempos del último President que se le puede llamar como tal: Tarradellas), me rememora aquella excelente película: El Hundimiento (Der Untergang), donde un Hitler mentalmente trastocado daba órdenes de movimientos de tropas inexistentes

#1 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 13/07/2017 - 19:44

¿Un punto suicida? No creo. Más bien tres años carcelicida.