Publicitat
Política · 29 de Febrer de 2020. 19:08h.

Lloll Bertran: “Tots som CDR”

L'actriu diu que són “un exemple admirable de resistència, coratge i dignitat”

L'actriu Lloll Bertran, una de les dues presentadores de l'acte de Puigdemont a Perpinyà, ha homenatjat els membres del CDR per ser “un exemple admirable de resistència, coratge i dignitat”. “Tots som CDR”, ha sentenciat.

Bertran ha denunciat que “la repressió també ha clavat les urpes en la base d'aquest moviment” per haver estat detinguts de manera “indigna” o obligats a “marxar a l'exili”. L'actriu ha definit els CDR com a ciutadanes “compromesos de manera pacífica i democràtica amb la causa de la República”.

Una de les conductores de l'acte ha donat pas amb aquestes paraules a un vídeo en el que hi sortien l'exconseller Lluís Puig, el raper Valtònic, els CDR Adrià Carrascó i Tamara Carrascó i dos de les nou persones que van ser detinguts el passat 23 de setembre acusades de terrorisme.

Lloll Bertran va ser una de les presentadores del míting de Perpinyà (foto: ANC)
Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#30 Cris, Barcelona , 04/03/2020 - 14:36

Eso lo serás tú, perteneces a las viejas glorias, que no terminan de triunfar. El independentismo les da alas y escenario. Todo muy cutre.

#29 ll.bertan... que no et contracte ningu? t'ho mereixes, bcn ( espanya ), 02/03/2020 - 16:27

Aquesta sea aviatrices mascara fugitive a mentor del plat del puchimon I els seus amics .
Aqui ja minga la contracta , i pobre no te feina... cap a suissa s'ha dit. es com el Llach que esta mes per un asil que per fer el ridicul per els pobles

#28 Albert, Blanes, 02/03/2020 - 16:13

Que no tens feina als escenaris Lloll ?? Quant els artistes es tornen mediocres salten a la política.

#27 no soy nadie, barcelona, 02/03/2020 - 13:13

¿como estan ustedeeeesssssss? bieeenn ¡No os oigo, más fuerte!¿cómo están ustedeeeessssssss?¡Bieeeeeeeeeeeennnn! (oye, esto lo pagan aparte, no?)

#26 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT , NO ÉS NO . NO TOTS SON ELS CDR LOS PAYASOS DE LA TELE EN FEIEN RIURE LA TRINCA EN FEIEN RIUR, 02/03/2020 - 12:37

Cal repatir una i mil vegades si cal , NO TOTS SON CDR , No a tots ens agrada fastidiar la vida a la bona gent y perjudicar els que treballen o ban a treballar . PER LO TAN NO TOTS VOLEN SER CON ELS CDR ni u son Que quedi clar aixo ..