Política · 23 de Novembre de 2018. 17:00h.

Llorach es desentén dels insults de les estrelles de TV3

La presidenta de la Corpo diu que són "col·laboradors externs" de la cadena

La presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Núria Llorach, s'ha desentès dels insults de les estrelles de TV3 assegurant que són "col·laboradors externs" de la cadena. "El llibre d'estil estableix diferències pel que fa als professionals de la corporació i pel que fa als col.laboradors" ha afirmat Llorach.

"Jo crec que ningú ha de menysprear a ningú, no m'agraden els insults adreçats ni a uns ni a altres, però vostè no pot dir que els fan treballadors de la corporació pública, perquè són col·laboradors externs" ha defensat la presidenta de la CCMA durant la comissió de control de l'òrgan.

"Els treballadors de la casa sí que s'han de cenyir al llibre d'estil i els professionals han d'actuar amb neutralitat, imparcialitat i respecte al pluralisme, però són els treballadors de la corporació, no els col·laboradors o tertulians externs" ha apuntat.

L'actor Toni Albà va insultar el desembre de l'any passat la cap de l'oposició i líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas. En una piulada, en la qual li va dedicar un poema, Albà la va titllar de "mala puta".

Albà també va escriure que la magistrada de l'Audiència Nacional, Carmen Lamela, llepa la merda: "le gusta tanto la mierda a Carmen, que Carmen lame la mierda a gusto" o "la jueza lame la mierda". Sobre els cossos de seguretat de l'Estat, l'actor va dir que són "una banda de terrorisme d'Estat" i els va qualificar de "feixistes uniformats".

El col·laborador del programa 'Està passant', Jair Domínguez va escriure a la xarxa social que "he fet un cop d'ull a la llista d'endorsers de la candidatura de Manuel Valls i és una autèntica arca de Noè de fills de puta". "Menys demanar indults i més tallar carreteres", va manifestar en una altra piulada.

27830-jair1.jpg

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#4 Neferu, Barcelona, 24/11/2018 - 21:08

Rius. ¿ Dónde están las opiniones que escribimos ayer sobre esta noticia?

#1 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 23/11/2018 - 19:25

Llorach te rao: els colaboradors externs no sòn membres de CCMA. Però apareixen constament a TV3 o a Catalunya Ràdio i alguna responsabilitat tindràn els directors d'aquests mitjans. La politica catalana, progresivament, ens porta al suicidi colectiu. La tensio es màxima. Per això els que riuen les gracietes de l'Albà, son perillosos.