Publicitat
Política · 31 de Gener de 2017. 22:13h.

Lluís Llach creu que l'Estat espanyol és un “càncer”

El diputat de Junts pel Sí afirma que “no anem contra els espanyols”

El diputat de Junts pel Sí, Lluís Llach, ha qualificat l'Estat espanyol de ser un “càncer” que “ha interpretat i reinterpretat la història falsament de dalt a baix”. Així ho ha assegurat aquest dimarts en un acte de l'ANC celebrat al districte barceloní de l'Eixample, on també ha volgut deixar clar que “no anem contra Espanya, anem a la base, anem contra els espanyols”.

Llach ha definit Espanya com “l'heretat dels 'señoritos', gentilhomes, funcionaris, monarquies, i només falten ara les portes giratòries”. “Com que es molt difícil transformar-los, nosaltres tenim una possibilitat que és escapar-nos, i és el que fem”, ha reblat el diputat de Junts pel Sí. En tot cas, ha desitjat “molta fortuna” a la gent que “a l'Estat espanyol, sota els paràmetres democràtics, vol fer una República més justa, més igualitària”.

El representat de JxSí ha assenyalat, per altra banda, que serà necessari mobilitzar-se al carrer de manera “persistent” perquè el procés tingui èxit. “Hi haurà un moment en el qual si vosaltres no sortiu al carrer, aquest procés no funcionarà”. “Haurà de ser, a més, un moment persistent, no serà anar-hi un dia. Hem de focalitzar els mitjans de comunicació internacionals sobre nosaltres”, ha conclòs.

Lluís Llach
Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#55 dalmate, Barcelona, 07/02/2017 - 18:02

Estaria bien un poco de rigor en el articulo, a no ser que lo que realmente se pretenda sea encender cerebros poco acostumbrados a la lectura y que por supuesto ni siquiera han escuchado el video para contrastar el titular (quiza no lo entiendan claro).
Llach dice "estado español", cambiar esto por E

#54 Elvira, Barcelona, 04/02/2017 - 11:35

Hace mucho ya que rompí sus discos y cualquier cosa que pudiera tener de este individuo en mi casa.Que se vaya a Africa y deje en paz a las personas de buena voluntad.

#53 Lago Gnorante, Barselonag, 02/02/2017 - 00:41

Otro , ya viejo, de .....haz lo que yo diga, no lo que yo haga.

#52 PepetCabrejat, Bcn, 01/02/2017 - 20:16

Ondia Lluís, quina panxota que fas! Es nota que vius com un señorito, eh?

#51 Pa amb tomàquet i pernil ibèric, Descargolant barretines, 01/02/2017 - 18:26

El gobierno central, una colla de calzonazos. Y tú, un cantamañanas que duerme a las ovejas, de Verges y más allá.