Publicitat
Política · 31 de Gener de 2021. 19:23h.

Lluís Llach passa de JxSí a la CUP

El cantautor dóna suport als candidats gironins en un acte del partit

Lluís Llach passa de JxSí a la CUP

El cantautor i exdiputat de JxSí Lluís Llach ha donat suport a la CUP a les eleccions del 14-F en un acte de la formació anticapitalista celebrat aquest diumenge a Verges (Girona). Llach, que ha intervingut en l'esdeveniment, ha manifestat que "estic aquí perquè sé que la sanitat pública és un dels objectius de la gent a qui recolzo". Lluís Llach va liderar la llista de Junts pel Sí a la circumscripció de Girona i va ser diputat al Parlament fins a les eleccions de desembre de 2017.

"Dono suport a la gent d'aquesta candidatura perquè sé que per a ells la defensa de la sanitat pública serà obsessiu" ha manifestat Llach. El cantautor ha considerat que la crisi postpandèmia exigeix "canvis radicals" que vagin "més enllà del sistema".

El cantautor, durant la roda de premsa, ha alertat que després de la pandèmia de covid s'acosta "una pandèmia econòmica d'actituds devastadores" i per aquest motiu ha considerat que ha d'haver-hi "canvis radicals en les estructures socioeconòmiques del país". Llach ha manifestat el seu suport explícit als caps de llista per la demarcació de Girona, Dani Cornellà, Montserrat Vinyets i Ignasi Sabater.

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#32 pepe, andorra, 01/02/2021 - 21:00

este es un señor q prometio q se iria a Senegal bajo ciertas condiciones q no se han cumplido....? No es una buena garantia y me va confirmando mis sospechas, lo del piso de la plaza real ya me mosqueo, pero bueno....Creo firmemente q es un oportunista, un mercenario de quien mas le pague y mala persona, es un hortera componiendo y no sabe cantar.

#31 Figueras, Figueras, 01/02/2021 - 19:52

Esta vez desde donde da el soporte? Desde cuba quizá?

#30 Nitato, Navarcles, 01/02/2021 - 18:47

Quin fàstic de pavo.

#29 joan, manresa, 01/02/2021 - 17:13

La " Colla de Coll-Min" --( els 7 d'aquí..) ,tanquem ya la paradeta...---Sr. Lluís..,qui la vist i qui el veu...,tenim raó quant sempre diguem " No es pot ser vell..,de cap manera.."....,per un respecte cap a Vostè, per tot lo que va representar ,no afegirem cap paraula mes...,que la vellesa sigui benèvola i respectuosa amb la seva ment....

#28 M Pilar, Barcelona, 01/02/2021 - 16:03

A estas edades??? Uiuiui!!! Mala espina