Publicitat
Política · 15 de Març de 2011. 12:27h.

Lluís Llach torna per TV3 al País Valencià

El cantautor oferirà un concert a València el proper 16 d'abril

Lluís Llach torna per TV3 al País Valencià

Lluís Llach, en un concert

Acció Cultural del País Valencià ha informat que Lluís Llach tornarà a cantar el proper 16 d'abril a Valencià, en una actuació reivindicativa a causa del tancament de TV3. Lluís Llach va fer el darrer concert el març de 2007.

ACPV denuncia "la política antivalenciana del Govern de Francisco Camps", i informa que "el concert serà a l’aire lliure, i una oportunitat única de sentir al cantant de Verges, que no té previst de fer cap altra actuació musical més".

D’altra banda, el músic de Vinaròs Carles Santos obrirà l’esmentada manifestació, dirigint una banda de música, també com a mostra de suport a la llibertat d’expressió i a Acció Cultural. La participació de Santos pretén "donar-li un caràcter festiu a la convocatòria, malgrat la gravetat dels motius que la provoquen, i animar així als valencians i valencianes a participar-hi".

D’aquesta manera, amb aquesta doble adhesió dels dos coneguts artistes, la manifestació del 16 d’abril esdevé "una mobilització de caràcter excepcional, donada la creixent degradació de la situació política que pateix el País Valencià i la preocupació que aquesta crea entre sectors creixents de la societat valenciana, i vol ser un crit d’alerta a favor de TV3, la llengua, l’ensenyament i el treball, així com a favor d’un projecte de País Valencià favorable als interessos de la majoria dels valencians".

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#19 josé, Vinaròs, 16/03/2011 - 19:44

Crec que intentar separar dos països germans per la política és vergonyós. Parlem el mateix idioma, digue com es vullgue, i intentar amagar això és de persones mal intencionades o analfabetes.

#18 Daniel, Barcelona, 16/03/2011 - 11:42

Me parece muy triste que Camps no permita ver TV3 en Valencia. Durante muchos años se ha visto TV3 hasta la frontera con Murcia. Pero quiero recordar que los valencianos que queríamos ver Canal 9 en Cataluña tampoco pudimos verla durante años porque el gobierno de Pujol no autorizaba la señal.

#18.1 Raquel, Valencia, 17/04/2011 - 15:12

Daniel, solo decirte una cosa para lo que emite Canal 9 mejor que no se vea así nadie podra ver lo que se hace con el dinero de los Valencianos (que es una verguenza Pero la TV3 si que tiene muchos programas de interés, culturales, de humor, noticias varias, concuros etc. como tu la puedes ver!

#17 Marc, València, 16/03/2011 - 09:46

Estic d'acord amb Diana amb quasi tot, exceptuant això de "som majors d'edat". Veient comentaris anteriors i acceptant que ens mane un personatge com qui ens mana, malament aniriem si fórem majors d'edat. La malaltia que ens hem de llevar és l'anticatalanisme. Eixe dia, sí serem majors d'edat

#16 Analia, barcelona, 16/03/2011 - 08:07

Lluis llac amenaza con quitarse el gorrito si no ponen tv3 en toda europa.

#15 Carlos Millares, L´Horta, Valencia, 16/03/2011 - 00:18

¿Que parte del anticatalanismo no entendeis? ¿Tanto os cuesta comprender, que definirnos como pais valencia, que si hablamos catalan, que si nuestra Real Senyera es "sense blau", que si las fallas son de fachas, que nuestra paella, o monumentos son catalanes, que si PPCC, solo aumenta mas el odio??