Publicitat
Política · 17 de Maig de 2018. 09:22h.

Lluís Puig troba “una ofensa molt greu” no cantar els Segadors

L’exconseller acusa Ciutadans d'insultar els catalans: "m'estan ofenent"

L’exconseller Lluís Puig, en una entrevista al Mes 3/24, ha sortit en defensa de Quim Torra i ha reduït els articles i piulades del president de la Generalitat a una “manipulació de frases fora de context”. “Tot això no va enlloc, tot això són anècdotes, que sembla que hi hagi gent que no té gaire feina i es dedica a perdre el temps”, ha lamentat.

“Quim Torra pot anar amb la cara ben alta amb tot el que ha fet, amb la seva feina editorial, amb la seva feina com a escriptor i amb els seus discursos i conferències. Pot anar amb la cara ben altra perquè no ha anat mai a atacar ni a fer mal a ningú. Els que estem rebent uns insults forassenyats, que el més bonic és de nazi, som tot l’àmbit independentista de la CUP, de Junts per Catalunya i d’ERC”, ha afegit.

“Demanaria que deixin d’emetre aquests insults, perquè quan en el Parlament es canta l’himne el que haurien de fer és cantar-lo tots. Si no que no parlin en nom de tots els catalans”, ha exigit. En aquest sentit ha acusat aquells que no el canten d’”insultar els símbols dels catalans. Això sí que és una ofensa molt greu. A mi si que m’ofenen quan els representants escollits democràticament no s’aixequen de peu dret i canten l’himne en el Parlament, a mi m’estan ofenent “.

Publicitat

81 Comentaris

Publicitat
#76 Paco Jones, tarragona, 19/05/2018 - 22:46

Malalties modernes aixo d’ofendre’s per coses estúpides

#75 XMB, Barcelona, 19/05/2018 - 08:13

Es un himno de odio y violencia, parte del adoctrinamiento separata de jóvenes y mayores, que están adoctrinados como el perro de Pavlov, para que saliven con Els Segadors.

#74 DEFENSAD, MADRIT, 18/05/2018 - 13:18

Algú amb dos dits de front pot arribar a donar suport a una demagògica-catalanòfoba com la Arrimades i el setciències d'en Ribera?, que cada cop que obren les seves boquetes de pinyó-espanyol només es per vomitar odi i bilis per tot el que te a veure alguna cosa en la Nostra Gran Nació Catalana .

#74.1 Mel mateo I martin, Dublin, 19/05/2018 - 08:10

Bilis? Aplícate el cuento.

#73 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II No es una república, es un circo, 18/05/2018 - 11:13

Pues eso, este penoso individuo de la secta catalanista llena su curriculum como; sardanista, su herencia carlista, bombero... y así, por su elevado nivel intelectual, el pastelero loco le nombra consejero de cultura...
Luego nos extrañamos de las lamentables declaraciones de iluminados como éste. Y sí, Els Segadors es un himno de odio...

#72 Vlac, Barcelona, 18/05/2018 - 10:10

Es una ofensa mucho mas grave pitar al himno de España y al Rey !!!!