Publicitat
Política · 29 de Novembre de 2008. 17:03h.

L'obamania s'encomana a Convergència

Mas: "si sumem, podem"

L'obamania s'encomana a Convergència

Mas i Duran, en una foto d'arxiu

El secretari general de CDC, Artur Mas, ha afirmat durant el consell nacional del partit celebrat a Bellaterra (Vallès Occidental) que "si Catalunya suma prou actius, gent, ambició i voluntat de sortir-se’n, Catalunya pot. Si sumem, podem”. Mas ha insistit que “el nostre principal compromís és fer entendre que cal un govern que estigui a l’alçada de les virtuts del país” i “el canvi a Catalunya és necessari, és urgent i és possible”, perquè “si això dura massa el país se’ns quedarà encongint, i és possible a condició que la gent que vol una altra cosa fem les coses bé i sapiguem connectar amb la gent”.
 
Mas ha constatat també, en la seva opinió, que “des de que governa el tripartit a Catalunya hi ha més pobresa, menys feina, menys empreses i activitat econòmica, menys autogovern i una pitjor relació amb el conjunt de l’Estat”. “Les conseqüències d’això les paga la gent de Catalunya”, ha afegit. El líder de CiU ha assenyalat que “els partits del tripartit presumeixen de cohesió, però cadascú fa balanç pel seu compte, i ERC i ICV van a manifestacion contra lleis que fa el seu govern, com la llei d’Educació”.

Mas ha assenyalat que “Montilla diu que ara s’avancen als esdeveniments, i amb això demostra que fins ara no era així”. “si Montilla i el PSC s’avancessin als esdeveniments, hauria fet complir la data del finançament al govern central, i si no els hi hagués creat problemes en la tramitació dels pressupostos per defensar els interessos de Catalunya”.

En aquest sentit, Mas ha recordat que “CiU es va posar al costat del govern i el president, també el president Pujol i d’altres figures històriques, però tota aquella unitat s’acaba en el seguidisme del PSC respecte al PSOE, trencant la unitat catalana a Madrid”. “Malgrat aquesta unitat, el PSC i el president Montilla no ens diuen res de com va la negociació del finançament, potser perquè va malament o senzillament no va”, ha reblat.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Sara S., Barcelona, 30/11/2008 - 17:06

Catalunya no pot permetre més traicions, no podem anar tan endarrera, no podem estar retrocedint tant en tot. Ja sabem molt be el que representa el tripartit per tant si sumen, podem! MAS PRESIDENT!

#9 Espartac, Barcelona, 30/11/2008 - 17:01

Per dignitat nacional, per treure'ns la vergonya d'un grupet de perdedors usurpadors del govern, SÍ SUMAREM! PODEM, HO FAREM, SUMAREM I ELS TREUREM!!!!!!

#8 Meliq Salau, Reus, 30/11/2008 - 10:29

AixI en Mas vol primàries, circumscripcions unipersonals, cap cèntim public per finançar partits, donacions transparents limitades en quantitat, llistes obertes, abolicio de disciplina de partit, limitacio de mandats i mitjans independents?
Ha, ha, ha!!!

#7 pepito, barcelona, 29/11/2008 - 23:03

este no es obama ni que se pinte de negro.

#6 Anna, Barcelona, 29/11/2008 - 22:54

No os apropieis de lo indebido. Si Obama fuera español votaría al PP. Desde luego, no tiene pinta de nacionalista, todo lo contrario. Actualmente CiU tira mucho hacia la derecha rancia y casposa. Algún día imagino se bajará del monte, digo yo.