Política · 2 de Gener de 2019. 17:31h.

L'objectiu de legislatura de JxCat és investir Puigdemont

Albert Batet afirma que es pot comptar amb "els 34 diputats de Junts per Catalunya"

L'objectiu de legislatura de JxCat és investir Puigdemont

L'objectiu de legislatura" de JxCat és investir Puigddemont, segons ha reconeut el portaveu parlamentari, Albert Batet, en una piulada a twitter

Batet ha afirmat aquest dimecres que es pot comptar amb els 34 diputats del grup parlamentari per a dur a terme la investidura de Carles Puigdemont.

"Pots comptar amb tots i totes els 34 diputats i diputades de JxCat. Tal com va dir el President Quim Torra al debat investidura és el nostre objectiu de legislatura" ha escrit a la xarxa social.

El diputat de JxCat Josep Costa ha intervingut en la conversa de twitter per assegurar que sense “cap dubte” que es podrà comptar “amb tot el grup de JxCAT” per investir Puigdemont.

"Neus, no tinc cap dubte que podrem comptar amb tot el grup de JxCat, que per això som la llista del president" ha respost Costa.

307-8.jpg

Les reaccions favorables a la investidura es va produir després que Neus Matamala, filla de l'empresari Josep Maria Matamala (home de confiança de Puigdemont) escrivís a la xarxa social: "He llegit, feliç en les xarxes, que Gemma Geis, Laura Borras, Aurora Madaula, Pep Riera, Pujol Bonell... volen investir el MHP (Puigdemont) Podem saber noms i cognoms de qui sí i qui no? No és per a cap amic, és per a mi, per saber en qui puc confiar, en qui no...".

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#36 Sergi , Barcelona, 03/01/2019 - 19:30

Volen fer president a un fugit de la justicia, pobrets ho tenen clar.

#35 pepe.----, andorra, 03/01/2019 - 18:02

puigdemont?....Y ese quien es?

#33 Lo Flabioler de Copenhage, Copenhage del Sud, 03/01/2019 - 13:16

Puigdemont no existeix, idiotes!

#32 Carlos Gomez, besstia amb forma humana, 03/01/2019 - 13:03

"Presidència recupera la filla de l'extresorer de CDC, Daniel Osàcar. Mònica Osàcar ha estat nomenada com a assessora de comunicació digital de l’executiu de Torra"

El Triangle 3-1-2018

Com deia el patriarca del clan Catalunya nomes per qui s´ho mereixi.

#31 Lo Flabioler de Copenhage, Copenhage del Sud, 03/01/2019 - 10:14

LA nena Matamala lo único que hace es intentar salvar el patrimonio familiar que papá ha dilapidado en Waterloo. Su única esperanza de heredar algo es que el Fugado sea investido y así pueda
devolverles el favor con dinero público. Si Fuigdemont se hace irrelevante, la nena Matamala tendrá que trabajar.