Publicitat
Política · 21 de Maig de 2010. 22:34h.

L'obsessió per l'Aliança de Civilitzacions

Malgrat la crisi, Zapatero amplia el seu projecte amb un segon pla

L'obsessió per l'Aliança de Civilitzacions

Zapatero, amb el seu ministre d'Exteriors, Miguel Ángel Moratinos

Malgrat els problemes provocats per la crisi econòmica, el president Zapatero i el seu Govern segueixen endavant amb el seu plantejament sobre l'Aliança de les Civilitzacions, i al Consell de Ministres d'aquest dijous es va aprovar el segon pla sobre aquest projecte. Tanmateix, no es proporcionen dades sobre la inversió econòmica necessària per al desenvolupament d'aquest pla.

Es tracta, segons el text de l'acord adoptat, d'un pla estratègic de quatre anys (2010-2014), amb una revisió al cap de dos anys, i per al seu desenvolupament els ministeris implicats aprovaran un pla d'actuació específic en el termini de dos mesos.

El pla busca la participació de les comunitats autònomes i de les administracions locals. Sobre això, el Govern espanyol impulsarà l'adopció d'estratègies o plans autonòmics i locals perquè els seus objectius arribin als ciutadans.

També impulsa la participació de la societat civil facilitant que puguin incorporar-se, a més de les institucions públiques, entitats privades i ciutadans els objectius, projectes i plans d'actuació puguin enquadrar-se en aquesta iniciativa.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 sulfuro sulfuro, Barcelona, 22/05/2010 - 13:19

Atinada la foto de Zp con paraguas aunque no se vea la que le está cayendo.
El Prestige de Zp es el prestigio. No hay un inversor sensato que confie en un país dónde este voluble irresponsable tenga algo que decir.
España entera le dice "Nunca más"

#3 joan, manresa, 22/05/2010 - 12:22

El Casal,12,15h..--Aquest senyor es un ...,desde europa li van dir que no erta el moment oportú,i ell vinga aprovar el plan B,--segon pla.--.Pro que no ya ningú dintre del PSOE que li pari els peus.Esta foten el pais a la ruina.Nomes viuen els immigra

#2 Terraxa, Terrassa, 22/05/2010 - 12:18

però aquest home no té res més a fer?
què c..ll..ns ens importa aquesta aliança. Segur que ens costarà una pasta. Ojalà la UE intervingui a Espanya, liquidi el govern i polítics i instauri una mena de protectorat. Pitjor no potser !!!

#1 claro, Barcelona, 22/05/2010 - 10:08

Ens governen dos cretinos, un el zparo a madid i l'altre el montilla a barna.