Publicitat
Política · 28 de Febrer de 2014. 12:49h.

L'ofensiva de Pere Macias

El diputat presenta al Congrés més de 1.200 preguntes perquè el govern de l'Estat detalli la inversió real a Catalunya

L'ofensiva de Pere Macias

Pere Macias

CiU ha registrat al Congrés més de 1.200 preguntes dirigides al govern espanyol perquè detalli les inversions que realment ha efectuat l'Estat a Catalunya. "Demanem transparència. El govern de l'Estat ha de precisar la seva actuació inversora a Catalunya", ha afirmat el portaveu adjunt i portaveu de Foment de CiU a la Cambra baixa, Pere Macias.

Macias justifica aquesta bateria de preguntes davant la falta d'informació sobre aquelles partides pressupostades en els comptes generals de l'Estat que l'Executiu no arriba a executar. "Volem saber quines partides no s'han arribat a executar i què s'ha fet amb aquests recursos", ha assenyalat Macias.

"Tradicionalment l'Estat executa un percentatge molt baix de les obres pressupostades a Catalunya. Esperem que, a partir d'aquestes preguntes, es pugui controlar el nivell d'execució i efectuar un seguiment precís de totes i cadascuna de les inversions de l'Estat a les demarcacions de Catalunya", recalca.

Amb aquest motiu s'han registrat un total de 1.287 preguntes dirigides al govern de l'Estat, per a la seva contestació per escrit, que subscriuen els diputats Pere Macias, Conxita Tarruella, Jordi Jané i Jordi Xuclà, respectivament.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Pere, Comarca Garraf, 28/02/2014 - 20:03

I ara ?
Ara?
Buenu, més tard que mai.

Podíeu haver fet abans això de

... / ... preguntar més de 1.200 preguntes perquè el govern de l` Estat detalli la inversió real a Catalunya

#1 Iñigo, salou, 28/02/2014 - 16:18

Preguntele a qué se dedica su señora esposa en la
gene